Heitä Pallo Peliin | Ilmaisottelu 2.3. Pyrintö – Kobrat

Tampereen Pyrintö järjestää yhteistyössä Liikkuvan Koulun ja Tampereen Kaupungin kanssa Heitä Pallo Peliin -tapahtuman Pyynikin Palloiluhallissa 2.3. Korisliiga-ottelussa Pyrintö – Kobrat. Otteluun on ilmainen sisäänpääsy.

Tapahtuman tavoite

Heitä Pallo Peliin -tapahtuma haluaa tukea Tampereen alueen koulujen välituntiliikuntaa keräämällä lahjoituksina palloja (käytettyjä tai uusia, koripallo, jalkapallo, lentopallo tai mikä tahansa pallo) kouluille. Jos sinulta löytyy ylimääräinen pallo nurkasta, ota se mukaan Pyynikille keskiviikkona 2.3. ja tue koulujen välituntiliikuntaa lahjoittamalla pallo hyötykäyttöön!

Miten toimitaan

Tule pallo mukanasi katsomaan peliä. Ottelu pistetään poikki heti, kun kotijoukkue Pyrintö saa 10 pistettä täyteen ja tuomarit ohjaavat joukkueet vaihtopenkeille. Kun pelikenttä on tyhjennetty, yleisöä ohjeistetaan heittämään pallot kentälle. Tavoitteenamme on kerätä vähintään 500 palloa, jotka jaetaan koulujen edustajille puoliajalla.

Aktiivista yhteistyötä koulujen kanssa

Pyrintö on panostanut viime vuodet entistä aktiivisempaan yhteistyöhön Tampereen alueen koulujen kanssa. Viimeiset kolme kautta Pyrintö on käynyt vetämässä koripallotunteja noin kahdessakymmenessä koulussa vuosittain. Tämän lisäksi Pyrintö on vastannut viimeiset viisi vuotta Tampereen oppilasurheilutoiminnasta ollen vastuussa Tampereen alueen koulujenvälisestä kilpailutoiminnasta.