Kouvot Pyrintöä etevämpi Mansikka-aholla

Korisliiga

Kouvot - Pyrintö
81-74 (46-32)

Kotijoukkueen parhaat:
David Gonzalvez 20/9
Kyle Shiloh 14/3
D.J. Richardson 14/0
Vierasjoukkueen parhaat:
Esian Henderson 27/3
J'Nathan Bullock 21/6

(Kuva:Rami Myllymaa)

Tampereen Pyrintö hävisi toisen peräkkäisen vierasottelunsa, kun Kouvot oli parempi kotikentällään Mansikka-aholla 81-74 (46-32).

Kouvot nappasi ohjakset tassuihinsa jo ensimmäisen neljänneksen lopussa keräten johdon, jonka kotijoukkue piti yli 1200 katsojan riemuksi loppusummeriin saakka. Pyrintö pysyi läpi ottelun iholla, mutta lopullinen puristus puuttui päätösneljänneksen taistelusta huolimatta.

Voiton myötä Kouvot varmisti pudotuspelien kotiedun itselleen. Pyrinnön kotietutavoite taas pysyy edelleen elossa, kun Bisons on vain yhden voiton päässä, kun Korisliigassa on jäljellä kaksi pelikierrosta.

Päävalmentaja Ilkka Palviaisen kommentit

Mielestäni meillä painoi tänään mielessä Kauhajoen viime hetken jatkoaikatappio. Kouvot oli paremmalla jalalla liikkeellä ensimmäisellä puoliajalla. Emme päässeet ensimmäisellä puoliajalla ihan siihen mihin pyrimme. Meidän tarkoitus oli olla hyökkäyspäässä jouhevia, kun Kouvot laittaa palloon painetta. Meidän pelaajat pitivät hyvää huolta pallosta Kouvojen painetta vastaan, mutta Kouvot pystyi puolustamaan meidät pihalle. Tulimme toisella puoliajalla paremmalla ilmeellä kopista ja olimme hyökkäyksessä fiksumpia ja kärsivällisempiä.

Olemme pelanneet tiuhaan ja taktisella puolella meidän peli ei ole päässyt kehittymään niin kuin jokainen valmentaja haluaisi. Menemme kuitenkin koko ajan pelaamisessa eteenpäin ja opimme käyttämään materiaaliamme hyödyksi. Tänään oli fyysistä vääntöä, tunteet lämpenivät, mutta ”rispekti” pelaajien kesken oli kentällä korkealla tasolla.

Korisliiga

Kouvot - Pyrintö
81-74 (46-32)

Kotijoukkueen parhaat:
David Gonzalvez 20/9
Kyle Shiloh 14/3
D.J. Richardson 14/0
Vierasjoukkueen parhaat:
Esian Henderson 27/3
J'Nathan Bullock 21/6