Seagulls vei jatkoaikatrillerin, ratkaisu torstaina seitsemännessä ottelussa

Korisliiga, välierät

Helsinki Seagulls - Pyrintö
71-69 (58-58, 22-31)
Voitot: 3-3
Huomioita:

  • Pyrinnön Damon Williams tänään vain kolme pistettä. Pelitilanneheitot 2p 1/11, 3p 0/5. 0 Syöttöä.

Tampereen Pyrintö ei pystynyt katkaisemaan välieräsarjaa Töölön Kisahallissa Helsinki Seagullsia vastaan. Kotijoukkue vei jatkoajalle venyneen ottelun 71-69 (58-58, 22-31) ja tasoitti sarjan tilanteeseen 3-3. Pyrintö ja Seagulls ratkaisevat kumpi etenee Korisliigan finaaliin torstaina, kun Pyynikillä nähdään Korisliigan historian ensimmäinen Game 7.

Ottelun käänteet

Pyrintö aloitti Kisahallissa todella hyvin karaten nopeasti 2-12 johtoon ja vieden ensimmäisen jakson lopulta 14-19. Punapaitojen hyvä energia ja pallonliike tuotti helppoja koreja hyökkäyskorilla ja puolustuksessa joukkue jatkoi siitä, mitä se on tottunut esittämään kotikentällään. Puoliajalle suunnattiin Pyrinnön 22-31 johdossa.

Puoliajan jälkeen Seagulls pääsi hyvin rytmiin muutaman onnistumisen kautta ja samaan aikaan Pyrinnön pelistä katosi täydellisesti liike. Seagulls vei jakson 22-14, mutta Pyrintö pysyi yhä edessä pisteen turvin. Neljännen jakson alkajaisiksi isännät nykäisivät parhaimillaan kolmen pisteen etumatkalle, mutta Pyrintö rynni Ricky Minardin ja J’Nathan Bullockin koreilla ensin rinnalle ja hetken kuluttua ohi. Seagulls kuitenkin kuittasi välittömästi siirtyen 37 peliminuutin kohdalla 57-53 johtoon. Minardin ja Carl Lindbomin korejen jälkeen oltiin tilanteessa 58-56, kun Damon Williams tasoitti ottelun punnertamalla korin alta ja viemällä korillaan ottelun jatkoajalle.

Pyrintö aloitti jatkoajan terävästi siirtyen neljän pisteen johtoon, mutta Antto Nikkarisen ja Lindbomin korit räjäyttivät Kisahallin, kun Seagulls nousi 69-64 johtoon 44 peliminuutin kohdalla. Viimeisen minuutin erinäköisten sekoilujen jälkeen oltiin tilanteessa 71-69, Pyrinnön Petri Heinosella yksi vapaaheitto ja pelikellossa jäljellä 2,2 sekuntia. Heinosen epäonnistuneen vaparin jälkeen pallo pommi Seagulls -pelaajasta yli ja Pyrintö sai vielä yhden mahdollisuuden tasoittaa tai jopa voittaa ottelu. Pyrinnön päätyrajakuvio kuitenkin epäonnistui täydellisesti eikä punapaitojen heitto ehtinyt ilmaan peliajan puitteissa. Lopputulos 71-69.

Ilkka Palviainen, Päävalmentaja, Pyrintö

Tasainen matsi, olisi voinut mennä kumpaan suuntaan tahansa. Meillä oli mahdollisuus voittaa, saatiin peliajan viimeinen hyökkäys, ei vaan saatu palloa ilmaan. Tultiin hyvin peliin, liikuteltiin palloa ja pelattiin hyvin yhdessä. Ottelun tuomarilinja vaihtui radikaalisti ottelun aikana eikä osattu reagoida siihen oikein.

Mikko Larkas, Päävalmentaja, Seagulls

Tänään olisi voinut kumpi tahansa joukkue voittaa, mutta mun mielestä ansaittiin kuitenkin voitto. Aina kun pilli soi ei oikein tiedetty mihin suuntaan jatketaan. Nyt mennään game seveniin ja sitten katsotaan kuka on kuka. Meidän on pystyttävä pelaamaan sarjan paras peli siellä. Saatiin yksi ottelupallo tapettua, nyt lähdetään tappamaan toista. Sarja saa arvoisensa päätöksen, molemmat joukkueet ovat ansainneet seitsemännen pelin.

Pisteet Pyrintö

Minard 26/10, Bullock 14/6, Caven 12/4

Pisteet Seagulls

Nikkarinen 19/2, Lindbom 13/8, Sinclair 11/12

Lipunmyynti seitsemänteen välierään, Pyrintö vs. Seagulls torstaina 28.4. 18:30 Pyynikillä

GAME7

Lipunmyynti seitsemänteen välierään alkaa keskiviikkona 27.4. klo 12:00 Pyrinnön toimistolla sekä osoitteessa tiketti.fi

Kausikorttilaisten tulee varata oma paikkansa ennen lipunmyynnin alkua elisa.hakanen(at)tampereenpyrinto.fi

Lippuhinnat

VIP 45 EUR (sis. ruokailu ennen ottelua, paikkalippu A-katsomoon, puoliaikakahvit)

Paikkalippu 18 EUR (Paikkalippu A-katsomo)

Aikuiset 15 EUR (Numeroimaton istumapaikka B-katsomo/Pääty)

Opiskelijat ja eläkeläiset 10 EUR (Numeroimaton istumapaikka B-katsomo/Pääty)

Lapset (alle 16v.) 6 EUR

Korisliiga, välierät

Helsinki Seagulls - Pyrintö
71-69 (58-58, 22-31)
Voitot: 3-3
Erikoista:

  • Pyrinnön Damon Williams tänään vain kolme pistettä. Pelitilanneheitot 2p 1/11, 3p 0/5. 0 Syöttöä.