Terrell Vinson auttamaan Pyrintö II nuorta joukkuetta

Joukkueeseen on kiinnitetty amerikkalainen 26-vuotias Terrell Vinson (200 cm/100 kg).
Viime kaudella Chilessä, aiemmin Espanjassa ja Romanian pääsarjassa pelannut Vinson on kotoisin Baltimoresta ja hän on pelannut samassa high-schoolissa kuin Pyrinnön Korisliiga-joukkueeseen eilen liittynyt Wally Judge. Yliopistokoriksensa Vinson pelasi UMass Minuteman(Massachusetts) riveissä.
Pyrintö II valmentaja Juri Heinämäki on tyytyväinen saatuun vahvistukseen.

– Terrell Vinson on monipuolinen 4. paikan pelaaja, jolla on kokemusta kovemmista sarjoista. Odotamme hänen olevan johtava pelaaja joka auttaa nuoria pelaajia kilpailemaan koventuneessa 1A -divisioonassa, Juri selventää amerikkalaispelaajan roolia.

– Divarijoukkueen runko koostuu pyrintöläiseen tapaan seuran omista kasvateista. Osalla heistä on jo usean vuoden kokemus 1A-divisioonasta. Lisäksi joukkueeseen nostetaan muutama A-juniori-ikäinen pelaaja, kertoo Juri Heinämäki.

Edessä on poikkeuksellisen mielenkiintoinen sarja, koska alemmasta divarista vauhtia hakeneet perinteiset korispaikkakunnat Lahti ja Espoo tekevät uusilla organisaatioilla uutta nousua ja keräävät kovia joukkueita. Niin ikään helsinkiläinen ToPo on tehnyt kauteen kovia panostuksia ja tavoittelee vähintään profiilin nostoa. Edellisten lisäksi mielenkiintoisimpia joukkueita ovat Helsingin ja Jyväskylän Basketball Academy  (HBA ja JBA), jotka esittelevät sarjaan uusia pelaajia ja ovat ehkä lähempänä samaa toiminta-ajatusta Pyrintö II -kanssa.

– Meidän tavoitteenamme on kaivaa takaisin esiin Pyrintö II -joukkueen identiteetti työteliäänä ja periksiantamattomana joukkueena, määrittelee Juri Heinämäki.

Pyrintö II aloittaa kautensa 2.10. Lahdessa.
Ensimmäinen kotiottelu Tampereella pelataan sunnuntaina 9.10. klo 17.00, kun Pyynikille matkustaa Oulun NMKY.vinson-ja-heinamaki