Tampereen Pyrinnön Korisliiga-pelit jatkuvat ylihuomenna keskiviikkona kauden kolmannella Pirkanmaan paikallisottelulla, kun BC Nokia vierailee Pyynikin palloiluhallilla klo 18.30 alkavassa ottelussa.

Kauden aiemmat kohtaamiset ovat päättyneet tasan 1-1 – Pyrintö voitti marraskuussa pelatun avauskohtaamisen kotikentällään selkein lukemin 111-83, mutta nokialaiset kuittasivat voitot tasoihin seuraavassa ottelussa vieden pisteet lukemin 86-81.

BC Nokia on parhaillaan sarjataulukossa seitsemännellä sijalla 11 voitollaan ja 16 tappiollaan. Joukkue aloitti kauden vakuuttavasti, mutta tämän vuoden puolella ei ole sujunut samalla tapaa. Tesoman takaa tuleva näätälauma on voittanut kahdeksasta viimeisestä pelaamastaan pelistään vain yhden.

Nokialaisten pistetilastoa johtaa parhaillaan joukkueen huippusentteri Sean O’Mara 18,1 pisteen pistekeskiarvollaan. Muita mielenkiintoisia nimiä BC Nokialla ovat muun muassa Raholan Pyrkivän B-divisioonajoukkueesta nokialaisten jenkkivahvuuteen siirtynyt Juan Davis Jr. (12,5/9,9) sekä kotimaisista pelaajista selkeää läpimurtokauttaan pelaava Aapeli Alanen (12,3/5,2/2,0).

Vastustajan uusista pelaajista kannattaa keskiviikkona seurata myös jenkkitakamies Jalek Feltonia. Legendaarisesta North Carolinan yliopistosta lähtöisin oleva, vasta 20-vuotias Felton on latonut toistaiseksi kolmessa pelaamassaan ottelussa hurjat 25,7 pistettä, 3,3 levypalloa sekä 6,7 syöttöä ottelua kohden.

Pyrintö valmiina kauden kolmanteen paikallispeliin – keskiviikkona juhlistetaan liikuntaneuvos Jarmo Hakasta

Pyrintö on valmiina tulevan keskiviikon kauden kolmanteen paikallispeliin. Joukkueella on alla tappio viime viikonlopulta huippukuntoisesta Kauhajoesta, mutta esityksessä oli paljon positiivista ja mikäli Pyrintö pystyy samanlaiseen suoritukseen kuin viikonloppuna, niin voiton pitäisi olla mahdollinen.

Pyrinnöllä on seuraavan ottelun jälkeen luvassa parin viikon tauko Korisliiga-peleistä, joten myös tämä tuo paikallispelin ohella lisäkipinää kamppailuun; tauolle halutaan päästä voiton kera ja saada parhaat mahdolliset lähtökohdat kevätkaudelle.

Päävalmentaja Sami Toiviaisen kommentit keskiviikon paikallisderbystä:

-Kauden kolmas paikallisderby edessä. BC Nokian vire on ollut viime aikoina hieman heikompi, mutta heillä on vaarallinen joukkue joka asettaa omat haasteensa meille.

-Yritämme keskiviikkona etenkin hyvällä vauhdinpidolla sekä puolustuksen aktiivisuudella laittaa kapuloita nokialaisten isokokoisen joukkueen rattaisiin.

Keskiviikon ottelu on Pyrinnön toiminnanjohtaja, liikuntaneuvoksen arvonimen saaneen Jarmo Hakasen peli. Liikuntaneuvos Hakasta huomioidaan ennen ottelun alkua ja samalla Hakanen haluaa tarjota kaikille otteluun saapuville katsojille kahvit ja pullat – lipukkeita on jaossa väelle otteluun saapuessa.

Kauden paikallisderby osa 3 Pyrintö-BC Nokia keskiviikkona 13.2. klo 18.30 Pyynikin palloiluhallilla!