Tampereen Pyrintö ja Damon Williams, 41, ovat sopineet vuoden mittaisesta jatkosta.

Korisliigan kolminkertaiselle finaalien MVP:lle tuleva kausi on jo kahdestoista (12) Korisliigassa. 201-senttinen, kaikilla pelipaikoilla operoiva Williams, on ehtinyt kirjauttaa urallaan 488 ottelussa 19,2 pistettä.

Viime kaudella Williamsin tilastoiksi muodostuivat 14,9 pistettä ja 10,4 levypalloa, joiden lisäksi Williamsin tilastosaraketta komistivat 3,7 syöttöä, 1,5 riistoa sekä 1,4 torjuntaa.

– Olen todella innoissani tulevasta kaudesta. Edessä on uusia haasteita ja yritän edelleen kehittää tiettyjä osa-alueita omassa pelissäni sekä auttaa myös muita kehittymään, kommentoi Williams 

Menestyksekkään ammattilaisuran Euroopassa tahkonut Williams on voittanut Pyrinnön paidassa kolme Suomen mestaruutta ja hänet on myös valittu vuoden ulkomaalaisvahvistukseksi vuosina 2001 ja 2011. Lisäksi hänellä on tilillään LiigaCupin voitto (2013), Cup-hopeaa (2001, 2010, 2012), SM-hopea (2001) sekä SM-pronssia (2009).

 -Olen äärimmäisen iloinen Damonin jatkosta. Hänen merkitystään Pyrinnön menestystarinan kirjoittamisessa ei voi kukaan aliarvioida. Omalla kokemuksellaan, voitontahdollaan sekä intohimoisella suhtautumisellaan koripalloon hän jatkaa edelleen nuorten Pyrintöläisten pelaajien kehittymisen tukemista. Omalla pelipaikallaan liigan ehdotonta eliittiä oleva pelaaja, tulee edelleen muodostamaan yhden joukkueen kulmakivistä tulevalla kaudella, linjasi puolestaan Pyrinnön päävalmentaja Ilkka Palviainen.

Williamsin lisäksi Pyrinnöllä on tulevasta pelikaudesta sopimukset Antero Lehdon, Topias Palmin, Petri Heinosen, Osku Heinosen, Alex Vaenerbergin, Ville Pekkolan sekä Mikael Sandbergin kanssa.