Joulu on rauhoittumisen aikaa monelle ja silloin perheet ja sukulaiset näkevät toisiaan pidempienkin matkojen päästä. Myös Pyrinnön pelaajat, valmentajat ja muu staff vetäytyy pienelle joululevolle, mutta eipä koripallovuosi ollut vielä aivan tässä, sillä välipäivinä pelataan back to back viikonloppu hallitsevan Suomen mestarin Karhubasketin kanssa. Lauantaina 28.12. matkataan Kauhajoelle ja 29.12. pelataan kotona Pyynikillä.

Pyrintö järjestää kauden ensimmäisen fanimatkan lauantain otteluun Kauhajoelle. Matkan hinta on 20€ sisältäen kuljetuksen sekä ottelulipun. Lähtö tapahtuu lauantaina iltapäivällä Pyynikin palloiluhallilta. Fanien merkitystä ei urheilussa koskaan voida korostaa ja kotisalissa Pyynikillä tälläkin kaudella kannustus on ollut ajoittain aivan loistavaa. Nyt onkin loistava mahdollisuus näyttää myös vieraskentällä, että Pyrinnön tukijoukot voivat valloittaa myös vastustajan kotisalin.

Pyrintö on kohdannut Karhubasketin kahdesti tällä kaudella (kerran Korisliigassa ja kerran Suomen cupissa) voittaen molemmat kohtaamiset. Kaksi loistavaa ottelua on varmasti edessä, joten miksi et lähtisi todistamaan molempia paikan päälle.

Ilmoittautumaan reissuun pääset tästä linkistä. Tarkka aikataulu matkasta varmistuu perjantaina 27.12. aamupäivästä. Pyrintö toivottaa rauhallista joulua ja nähdään taas välipäivinä koriksen merkeissä!

Artikkelikuva: Antti Harju