Pyynikin palloiluhallissa pelataan Korisliigaa isänpäivänä su 13.11, kun Pyrinnön koripallojaoston 70-v juhlaottelussa kohtaavat Tampereen Pyrintö ja KTP-Basket. Ottelu alkaa jo klo 15:00.

Sarjasta viidenneltä sijalta (6/3)  löytyvällä Pyrinnöllä on alla kaksi jatkoaikatappiota vieraskentällä, kun joukkue kärsi ensin tappion Salossa kahden jatkoajan jälkeen korein 106-99 ja perjantaina Korihait oli vahvempi Pohitullissa pistein 90-86. 17 perättäistä voittoa Pyynikillä napannut Pyrintö haluaa varmasti kuitata nämä tappiot nopeasti ja mikä olisikaan mukavampi paikka palata voittojen tielle kuin juhlaottelussa kotiyleisön edessä.

-Meidän pitää ensisijaisesti parantaa puolustustamme ja etenkin löytää ylpeys henkilökohtaiseen puolustukseen. Joukkuepuolustuksessa puolestaan meidän pitää pystyä älykkäämpään tekemiseen. Mukavaa, että matsi on jo huomenna ja meillä on heti mahdollisuus palata takaisin oikeaan kurssiin, kommentoi Pieti Poikola tulevaa ottelua.

Yhdeksännellä sijalla (4/6)  majaileva KTP oli kesällä aktiivinen ja hankki joukkueensa vahvuuteen Toposta Michael Poundsin ja Hongasta veteraani Jukka Matisen. Hongan luovuttua sarjasta myös Bojan Sarcevic, joka siirtyi kesän aikana ensin Korihaista Honkaan, liittyi KTP:n vahvuuteen. Viime kaudelta joukkue menetti Mikael Holmeen ja Ville-Pertti Lindin, jotka siirtyivät sarjaporrasta alemmas Porvoon Tarmoon, Clifton Jones matkasi Jeb Iveyn kanssa Loimaalle  ja valmennusvastuu vaihtui Ray Ailukselta Lars Ekströmille.

Joukkueen amerikkalaistrio vaihtui kesän aikana kokonaan ja uusina miehinä KTP-paidan päälleen pukivat 204-senttiset Timothy Blue ja Bennet Davis sekä 198-senttinen Terrell Bell.

Blue on ollut joukkueen tehokkain niin pisteissä kuin levypalloissakin merkauttaen 17,8 pistettä ja repien 9,9 levypalloa ottelua kohden. Samanmittainen Davis on tahkonut tehot 12,2/7,3 ja uransa parasta kauttaan pelaava Juho Lehtoranta on upottanut pisteitä 11,2 keskiarvolla. Joukkueen tasaisesta pistetehtailusta ovat myös vastanneet Bojan Sarcevic (10,0 pistettä), Terrell Bell (9,7), Jukka Matinen (9,5) sekä Michael Pounds (8,2).

KTP on onnistunut kaatamaan Namika Lahden, LrNMKY:n, Salon Vilppaan sekä Kouvot. Tappiot joukkue on kärsinyt Karhulle, Katajalle, Korihaille, Bisonsille sekä kahdesti Topolle.

Tampereen Pyrintö – KTP Basket sunnuntaina 13.11.2011 klo 15.00 Pyynikin palloiluhallissa.

Pyrintö Fan Club järjestää fanireissun lauantaina 19.11 otteluun Nilan Bisons Loimaa – Tampereen Pyrintö. Lähtö otteluun tapahtuu Vanhalta Kirkolta klo 15.30 ja paluu Tampereelle tapahtuu heti ottelun päätyttyä. Tampereella ollaan viimeistään klo 21. Matkan hinta on 20€ (FanClubilaisilta 15€), joka sisältää bussimaksun sekä pääsylipun otteluun! Ilmoittautua voi vielä osoitteeseen vesa.kuokkala@tampereenpyrinto.fi tai txt 0407386875

Movember-lahjoituksia voi tehdä ottelun lipunmyynnissä tai Pyrinnön MoSpace-sivuilla