Viime kaudella Tampereen Pyrinnössä esiintynyt 196-senttinen J’Nathan Bullock palaa Pyrintö-paitaan ja pelaa ensimmäisen kerran tänä kautena Pyynikillä sunnuntaina Pyrinnön 120-vuotisjuhlaottelussa.

Bullock on pelannut aiemmin tällä kaudella Israelin Liga Leumitissa Elizur Yavnen riveissä, jossa hän teki keskimäärin 14,5 pistettä, haki 7,3 levypalloa ja jakoi 3,4 syöttöä ottelua kohden. Viimeisen esiintymisensä joukkueen riveissä Bullock teki tiistaina 26.1.

28-vuotias Bullock siirtyi viime kaudella juuri ennen siirtorajan umpeutumista Pyrintöön myös Israelista. Kaudella 2014/2015 Bullock teki Pyrinnölle keskimäärin 15,6 pistettä, noukki 5,8 levypalloa ja jakoi 1,4 syöttöä.

Kaudella 2012/2013 Bullock taas edusti Pyrinnön vieraaksi Pyynikille sunnuntaina saapuvaa Kauhajoen Karhua johdattaen joukkueensa aina välieriin saakka. Bullock oli kyseisellä kaudella Karhun paras pistemies 16,9 pisteen ottelukeskiarvolla, jonka lisäksi levypalloja tarttui 6,7 ottelua kohden.

Pyrinnön harjoitusvahvuuteen torstaina liittynyt Bullock on pelannut ammattilaisurallaan Israelin ja Suomen lisäksi Australiassa, Islannissa, Irakissa ja Belgiassa.

Päävalmentaja Ilkka Palviaisen kommentit

Tuttu mies sekä meidän pelaajille että organisaatiolle. Bullock on pelannut koko kauden tähän mennessä Israelissa ja on hyvässä pelikunnossa. Lähtökohtaisesti häneltä odotetaan puolustuspelaamista, korintekovoimaa ja etenkin intensiivistä ja energistä pelaamista. Tutkimme edelleen pelaajamarkkinoita aktiivisesti.

Pyrintö kohtaa sunnuntaina 31.1. kello 15:35 120-vuotiaan Pyrinnön juhlaottelussa Kauhajoen Karhun.