Pyrinnön edustusjoukkueen valmistautuminen tulevaan kauteen on jo kovassa vauhdissa. Korisliiga-kausi 2019-2020 on jälleen mielenkiintoisempi, kun liiga on saanut kovia paluumuuttajia ja nuoria tulevaisuuden pelaajia. Pyrintö ei kalpene paluumuuttajien osalta muille, kun 2014 mestaruuskauden tukipilari BJ Raymond tekee paluun Pyynikille.

Pyrinnön kausikortit tulevalle kaudelle ovat myynnissä, joten varmista paikkasi parhaille katselupaikoille Pyynikin pyhättöön. Runkosarjassa otteluita kotiotteluita kertyy yhteensä 22 ja kausi starttaa 28.9. kotiottelulla Uudenkaupungin Korihaita vastaan. Kausikortteja myydään A-katsomoon, B-katsomoon, sekä courtsidelle.

Kausikorttikaupoille pääset kätevästi tästä.

Kausikortin kylkeen on loistava tilaisuus tilata myös oma virallinen Pyrinnön pelipaita, jolla tunnustaa ylpeydellä väriä koko kauden. Pelipaidan voi tilata oman suosikkipelaajan nimellä ja numerolla tai muovata sen esimerkiksi Pyrintö-legenda Williamsiksi ja Nikkiläksi. Vaihtoehtoisesti voit ottaa selkään myös oman nimesi ja haluamasi numeron elääksesi unelmaasi Pyrinnön pelaajana.

Fanipaitaa tilaamaan tästä.

Lataa Pyrinnön ottelut omaan kalenteriisi tästä.