Pyrintö saa mieluisan vahvistuksen, kun kevään 2014 Suomen mestarijoukkueen Kelvin Lewis palaa Tampereelle loppukauden kestävällä sopimuksella.

Kelvin Lewis on (28-v./195 cm/92 kg) Dallasissa Texasissa syntynyt takamies joka yliopistouransa (Houston) ja kahden NBA:n kehitysliigassa pelatun kauden jälkeen siirtyi kaudeksi 2013-14 Eurooppaan, Ruotsiin, jossa hän oli Solna Vikingsin paras pistemies (ka.16,2 pist/peli). Syksyllä 2013 mies saatiin Tampereelle ja Kelvin tuli Pyynikin yleisölle tutuksi kovana heittäjänä sekä fyysisenä pallollisen pelaajan puolustajana. Pyrintö ja Kelvin Lewis (ka. 14,0 pist/4,4 lev/ kolmoset 2,0/4,7=42,9%) juhlivat keväällä 2014 Suomen Mestaruutta.

Mestaruuskauden jälkeen Lewis siirtyi Romaniaan, jossa hän saavutti maan cup-voiton. Kaudeksi 2015-16 hän siirtyi Kreikan pääsarjaan Kolossos Rodou (Rodos) ja tällä kaudella hän on pelannut Unkarissa Soproni KC joukkueessa, jossa hän on saalistanut 12,8 pist/peli n. 25 min ottelukohtaisella peliajalla, kunnes Eurocupista tiputtuaan seura uusi pelaajistoaan.

-Hienoa saada Kelvin mukaan joukkueen vahvuuteen. Tuttu mies usealle pelaajallemme ja tietenkin Tamperelaiselle koripalloyleisölle, toivottaa päävalmentaja Ilkka Palviainen miehen tervetulleeksi.

– Energisenä puolustajana ja taistelevana joukkuepelaajana tunnettu Lewis täydentää
hyvin takakenttäämme. Lisäksi hän tuo hyökkäyspäähän heittovoimaa ja yhden
mahdollisuuden meille lisää, analysoi Palviainen.

Myös Pyrinnön urheilutoimenjohtaja Elisa Hakanen riemuitsee Kelvin Lewisin paluusta Pyynikille:

-Tämän pelaajan kanssa edettiin todella nopeasti. Reilu vuorokausi ja sopimus, lentolippu sekä pelilupa olivat kunnossa. Varmasti kaikilla on hienot muistot keväästä 2014, jolloin Kelvin oli yksi avainpelaajistamme, sanoo Elisa
– Uskon tämän olleen myös pelaajillemme mieluisa uutinen, hän jatkaa.

Kelvin Lewis tekee paluun Pyrinnön pelipaitaan jo perjantaina, kun Pyynikille saapuu vieraaksi Pieti Poikolan ja Osku Heinosen Kouvot. Selkään taputtelijoita Kelvin Lewisillä riittää siis myös vierasjoukkueen puolelta.

Pyrintö – Kouvot  perjantaina 17.2.2017 klo 18.30 Pyynikin palloiluhallissa

Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto

ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.