´Pyrintö haluaa toiminnassaan olla enemmänkin kuin vain urheiluseura. Haluamme toiminnallamme tuottaa elämyksiä ja iloa kaikille jäsenillemme ja seuran toiminnassa oleville sekä sitä mahdollistaville tahoille. Pyrinnön toiminnassa on mukana tuhansia henkilöitä ja pelkästään koripallonkin osalta puhutaan upeasta määrästä ihmisiä, jotka ovat mukana rakentamassa Pirkanmaan parasta koripallotarinaa.

Pyrinnöllä on tavoitteena rakentaa kannattajiensa ja jäseniensä välille entistä parempi kommunikaatioyhteys. Pyrintö lähettää viikoittain uutiskirjeen, jossa tiedotetaan Pyrinnön kotiotteluista ja muista ajankohtaisista asioista. Uutiskirjeellämme on jo yli 1200 vastaanottajaa, mutta mukaan mahtuvat kaikki halukkaat. Voit liittyä Pyrinnön postituslistalle alla olevan lomakkeen avulla ja saat ajankohtaista tietoa viikoittain miesten edustusjoukkueen Korisliiga-matkasta.

Kuva: Antti Harju

Pyrintö tarjoaa yrityksille matalan kynnyksen ja matalan kustannuksen vaihtoehtoa tukea miesten edustusjoukkueen matkaa ja menestysjahtia kaudella 2019 – 2020. Pyrintö on kehittänyt Pyrintö-perhe yritysverkostoaan, joka on helppo tapa yrityksille ja yrittäjille liittyä mukaan ja osallistua Pirkanmaan parhaaseen koripallotarinaan. Esimerkiksi Pyrintö-perhe Valkoinen paketti sisältää 10 ottelulippua, sekä erilaista näkyvyyttä Pyrinnön otteluissa ja nettisivuilla. Hintaa paketilla on vain 123€, lisätietoa Pyrintö-perheestä ja muista yrityspaketeista löydät täältä.

Lisätietoja voit myös kysyä elisa.hakanen@pyrinto.fi tai santtu.tuviala@pyrinto.fi

Uutiskirjeen tilaajaksi

  • Kirjoita tähän sähköposti, johon haluat uutiskirjeemme.