Hallitseva Suomen mestari Tampereen Pyrintö on sopinut kautta 2011-2012 koskevat sopimukset Ville Pekkolan, Osku Heinosen, Kristian Rasinahon sekä Niko Mattilan kanssa. Rasinahon sopimus on kaksivuotinen.

22-vuotias Namika Lahden kasvatti Ville Pekkola (190-85) siirtyy Pyrinnön paitaan Lappeenrannan Namikasta. Pekkola urakoi uransa kolmannella Korisliigakaudella Namikan paidassa keskimäärin 4,8 pistettä ja 3,1 levypalloa ottelua kohden. Pekkola aloittaa syksyllä opinnot Tampereen Yliopistossa  kauppatieteiden tiedekunnassa.

Ville Pekkola

 Kahden edellisen kauden Pyrinnön riveissä Korisliigaa tunnustellut 18-vuotias Pyrintö-kasvatti Osku Heinonen jatkaa mestarijoukkueen riveissä. Heinonen pelasi kuluneella kaudella Korisliigan lisäksi miesten 1-divisioonaa BC Nokian riveissä merkauttaen 17 pelaamassaan ottelussa tilastot 12,1 pistettä ja 3 levypalloa ottelua kohden. Heinonen oli myös tärkeässä roolissa niin SM-hopealle sijoittuneessa A-poikajoukkueessa, kuin miesten 1-divisioonaan nousseessa Pyrinnön kakkosjoukkueessa.

Osku Heinonen

Uusina kasvoina edustusjoukkueen rinkiin astuvat Pyrintö-kasvatit Niko Mattila (17 vuotta,188 cm) sekä Kristian Rasinaho (18-vuotta, 192cm). Molemmat ovat alle 18-vuotiaiden maajoukkuepelaajia

Kristian Rasinaho

Rasinaho oli Pyrinnön A-poikien kantavia voimia merkauttaen tasaisessa joukkueessa keskiarvoikseen 9,3 pistettä ja 3,7 levypalloa. – Kristian on urheilullinen  ja tunnollinen pelaaja, jonka vahvuutena on kivenkova puolustus. Kristian on kehittynyt tasaisesti ja etenkin miesten edustusjoukkueen kanssa treenaaminen on vienyt häntä huimasti eteenpäin, kommentoi Tampereen Pyrinnön nuorten valmennuspäällikkö Tero Hassinen.

Vuotta nuorempi (synt 1994) Mattila murtautui viime kaudella joukkueen luottopelaajien joukkoon kovalla työmoraalillaan ja viimeisteli kauden lopulta 6,0 pisteen ja 3,2 levypallon ottelukeskiarvoilla. Lisäksi Mattila riisti pelivälineen vastustajaltaan 1,8 kertaa ottelua kohden. – Niko huikea potentiaali, jolla on koriksessa oikea suunta. Hänellä on aito halu pelata korista ja kehittyä pelaajana. Niko on pelaajana hyvä joukkuepelaaja, pystyy heittämään, ajamaan ja luomaan muille paikkoja, kommentoi Hassinen.

Niko Mattila