Tampereen Pyrintö on sopinut vuoden mittaisen jatkosopimuksen Osku Heinosen, 22, kanssa. Kuluneella kaudella polvivammasta toipunut Heinonen heitti Pyrinnölle 4,1 pistettä ottelua kohden upottaen kaukoheittonsa 38-prosentin tarkkuudella. Pyrinnön oman kasvatin tilastollisesti paras kausi oli Pyrinnön mestaruuskausi 2013-14, jolloin hän heitti 5,3 pistettä ottelua kohden.

Yhteensä 94 nuorten maajoukkuepeliä pelanneen 194-senttisen Heinosen piste-ennätys Korisliigassa on 24 pistettä (5.4.2013 vs. Fokopo). Laiturin tontilla viihtyvälle ja tarkkakätisenä heittäjänä tunnetulle, Heinoselle tuleva kausi on uran seitsemäs.

Kommentit, Osku Heinonen 

Muutaman vuoden aikana joukkuehenki on ollut loistava ja olikin helppo päätös jatkaa samojen pelaajien ja organisaation kanssa. Myös neljäs vuosi opiskeluja Tampereen yliopistossa sai minut jäämään Tampereelle.

Pyrinnöllä on Heinosen lisäksi sopimukset ensi kaudesta Antero Lehdon, Petri Heinosen, Topias Palmin, Alex Vaenerbergin, Ville Pekkolan ja Mikael Sandbergin kanssa. Joukkuetta valmentaa Ilkka Palviainen.