Tampereen Pyrintö ja Osku Heinonen ovat tehneet 2-vuotisen jatkosopimuksen, jonka ansiosta 25-vuotias laituri pelaa Pyrinnössä ainakin kevääseen 2020 asti.

-Tämän kauden alku on ollut hyvä sekä henkilökohtaisesti että joukkueelta, joten oli luontevaa jatkaa Pyrinnössä. Valmennusjohdolta on tullut hyvää palautetta ja heidän jatkaminen vuoteen 2020 saattoi vaikuttaa myös omaan päätökseen, miettii Osku Heinonen.
-Kahden vuoden jatkopahvin myötä saan myös opiskeluja etenemään hyvin pelaamisen ohella, valottaa Osku Tampereella asumisen etuja.

Osku Heinonen on Pyrinnön omia kasvatteja. Hän pelasi ensimmäiset Korisliiga-pelinsä 2009, mutta vakikokoonpanoon hän on kuulunut kaudesta 2011 alkaen. Osku on pelannut koko uransa Pyrinnössä, pois lukien viime kausi 2016-17, jolloin hän edusti Kouvoja. Tällä kaudella hän on pelannut 23 min., 7,5 pisteen, 2,5 levypallon ja 1,3 syötön keskiarvoilla.
Osku Heinonen on Pyrinnön tarkin sekä 3-pisteen heitoissa (1,6/3,7=43,2%) että vapaaheitoissa (86,5%). Hyökkäyksessä muodostamansa heittouhan lisäksi Heinonen on monipuolinen puolustaja, joka pystyy vartioimaan monenlaisia pelaajia sekä sijoittuu hyvin joukkuepuolustuksessa.

Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen on iloinen yhteistyön jatkumisesta. Toiviainen arvostaa Oskun esimerkillisyyttä ja johtajuutta.
-Hienoa, että Osku jatkaa Pyrinnössä ja minun valmennuksessa vielä ainakin seuraavat kaksi kautta. Osku on ollut tällä kaudella iso palanen meidän pelaamista ja uskon vahvasti, että tulevina kausina saamme kehittää Oskun pelaamista vielä entisestään, kiittää Toiviainen.

Pyrinnöllä on ennestään sopimukset Antero Lehdon ja Petri Heinosen kanssa kevääseen 2019 asti. Valmentajien Sami Toiviainen ja Ilpo Rantanen sopimukset jatkuvat vuoteen 2020, kuten nyt siis Osku Heinosenkin.
Lisätietoja
Päävalmentaja Sami Toiviainen, puh. 0445333344
sami.toiviainen(a)pyrinto.fi

Joukkueenjohtaja Elisa Hakanen, puh. 050352092
elisa.hakanen(a)pyrinto,fi