Tampereen Pyrinnön Korisliigan finaaleihin ja hopealle luotsannut Ilkka Palviainen jatkaa joukkueen päävalmentajana. Palviainen, 36, aloittaa Pyrinnössä toisen kautensa.

Palviainen siirtyi kaudeksi 2015/16 Pyrintöön Namika Lahdesta, jossa hän toimi päävalmentajana kolmen kauden verran. Palviaisen alaisuudessa Pyrintö sijoittui 19-17 rekordilla runkosarjassa neljänneksi ja eteni aina Korisliigan finaaleihin asti, jossa Kouvot kuitenkin oli vahvempi voitoin 4-1.

Ilkka Palviaisen luotsaamalla Pyrinnöllä on pelaajasopimukset tulevasta kaudesta Antero Lehdon, Topias Palmin, Justus Kilpisen ja Petri Heinosen kanssa.

Kommentit, Ilkka Palviainen:

Erittäin mielelläni jatkan organisaatiossa, jossa asiat ovat hoidettu mallikkaasti alusta loppuun saakka. Koen, että kuluneen vuoden aikana kehitimme yhdessä juniorivalmentajien kanssa pelaajapolkua kohti edustusjoukkuetta ja uskon, että tällä saralla toimintaa pystytään parantamaan myös tulevalla kaudella. Vahvana kasvattajaseurana Pyrinnölle on äärimmäisen tärkeää tehdä toimintaa kilpailukykyisesti ja korkealla vaatimustasolla junioripuolella. Edustusjoukkueen kulunut kausi oli tuloksellisesti hyvä, mutta niin pelillisesti kuin yleisilmeeltään pitää pystyä parempaan. Joukkueen rakentaminen on jo hyvässä vauhdissa ja uskon, että saamme jälleen kasaan ryhmän, joka taistelee Korisliigan kärkipäässä