Taas vauhtiin päässyt Korisliiga jatkuu tiiviinä, sillä Pyrintö suuntaa jo perjantaina Kotkaan.
Odotettavissa mielenkiintoinen ottelu.

Lähtökohdat:

Pyrintö on hyvässä vireessä ja takana onkin 4 ottelun voittoputki. KTP:n syksy on ollut vaihteleva ja alla 2 tappiota, ennen maaottelutaukoa kotona Katajalle ja keskiviikkona vieraissa EU:lle, mutta kaikki korista seuraavat tietävät, että Karhuvuori jos mikä, on halli josta vierasjoukkue hyvin harvoin saa mitään ilmaiseksi. Perinteet velvoittavat kotijoukkuetta taistelemaan.

Seuraa näitä:

Pyrintö voitti joukkueiden ensimmäisen kohtaamisen Pyynikillä selvästi (91-61). Tamperelaiset saivat silloin pidettyä KTP:n väkivahvan ja taitavan sentterin Kenneth Simmsin irti pallosta. Myös tänä perjantaina Pyrinnön pitää pystyä luomaan painetta kotkalaisten takamiehille. Viimeksi kotkalaisilta puuttui takamies Joni Herrala, ja Jermont Hortonilla oli silloin niin synkkä ilta (0/2), että tuskin samanlaista osuu enää kohdalle. Kotka on siis viime kertaa selvästi vahvempi kotonaan.
Ja aina kun pelataan Kotkassa, täytyy vierasjoukkueen olla erityisen varuillaan Michael Poundsin suhteen, joka pystyy nousemaan sankariksi ihan omilla ratkaisuillaan.
Lisäksi puntteja tasoittaa Joonas Cavenin puuttuminen Pyrinnön kokoonpanosta. Päävalmentaja Sami Toiviainen avasi keskiviikon lehdistötilaisuudessa, että Cavenin paluusta ei pystytä antamaan täsmällisempää toipumisennustetta päivämäärineen.

Kova matsi tulossa.

Sami Toiviainen, päävalmentaja, Tampereen Pyrintö 
Lyhyt valmistautumisaika ja vastassa aina hankala KTP sekä mahtava Karhuvuoren yleisö. Meidän on oltava jälleen huolellisia pallon kanssa sekä pystyttävä liikuttamaan palloa hyvin. Reagoiminen KTP:n prässipuolustukseen on oltava keskiviikon ottelua parempaa, jotta voimme taistella voitosta.
Kokoonpano: Green, Manigault, Lehto, Kilpinen, O.Heinonen, Giles, P.Heinonen, Palmi ja Asbury

Ray Ailus, päävalmentaja, KTP:
Pyrinnöllä on pieni etu korin alla Gilesin, Asburyn ja Heinosen myötä. Siihen pitää keksiä ratkaisu. Lähdetään jatkamaan siitä miten viime ottelun viimeisellä kympillä pelattiin. Kokoonpano: Herrala, Pounds, Vekkilä, Edwin, Thomas, Lehtoranta, Barnes, Horton, Simms.

KTP-Pyrintö perjantaina 30.11. klo 18.30 Kotkassa, Steveco Areenalla (entinen Karhuvuori).

Seuraava kotiottelu pelataan perjantaina 8.12. klo 18.30 jolloin Pyynikille saapuu helsinkiläinen Seagulls.
Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.

Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.