Kulunut viikko oli Pyrinnön kannalta menestyksekäs kun se haki Korisliigassa kahdesta pelaamastaan pelistä kaksi voittoa.

Keskiviikkona Pyrintö kohtasi vieraskentällä Ura Basketin ja voitti ottelun lopulta kovan toisen puoliajan nousun ansiosta lukemin 84-91 (49-39). Perjantaina sen sijaan vastassa oli kotikentällä Lapuan Kobrat – ottelu päättyi lopulta Pyrinnön kotivoittoon lukemin 106-89 (49-42).

Pyrintö joutui lähtemään kumpaankin tämän viikon otteluun pahasti vajaamiehisenä erilaisten sairastumisten ja muiden asioiden vuoksi. Joukkueen nuoret pelaajat osoittivat kuitenkin jälleen mistä he ovat tehtyjä ja pelasivat upeasti kummassakin kamppailussa.

Toisena positiivisena asiana viikon peleistä mainittakoon Joonas Cávenin paluu pelikentille yli neljän kuukauden tauon jälkeen. Perjantain Kobrat-ottelussa ensimmäisen pelinsä sitten lokakuun lopun pelannut Cáven pelasi suunnitellusti vain muutaman minuutin, mutta toi silti välittömän vaikutuksen joukkueen pelaamiseen muuan muassa puolustuksen torjuntauhallaan.

Päävalmentaja Sami Toiviaisen kommentit viikon peleistä:

-Hieman kaksijakoiset fiilikset viikon peleistä. Kaksi voittoa tältä viikolta on tietenkin hieno juttu, mutta Anteron putoaminen pois kokoonpanosta aiheuttaa myös vähän huolta.

-Hienoa oli kuitenkin nähdä meidän nuorten pelaajien esiintymistä taas kerran – erinomaiset esitykset muun muassa Eki Harjulta ja Jonne Saariselta.

-Kaikkein hienointa oli kuitenkin nähdä jälleen Joonas kentän puolella pitkän tauon jälkeen. Häntä ei ollut tarkoituskaan peluuttaa tämän enempää, mutta pystyi silti tuomaan meille tässä ajassa yhden kolkin ja torjuntauhkaa puolustukseen.

Pyrintö jatkaa Korisliiga-pelejään seuraavaksi kotiottelulla ensi keskiviikkona 13.3. klo 18.30, kun Kataja Basket vierailee Pyynikillä!