Pyrinnön ottelutapahtuma uudistuu tulevalle kaudelle erilaisilla tavoin. Koripallo-ottelun ollessa nykyään paljon muutakin kuin 10 miestä juoksemassa kentällä pallon perässä, haluamme luoda yleisölle parempia tapahtumia ja suurempia elämyksiä kuin aiemmin. Lisäksi tavoitteenamme on antaa yleisölle mahdollisuutta kuulua tiiviimmin joukkoomme ja antaa mahdollisuuden osallistua erilaisin tavoin tapahtumaan.

Tulevalla kaudella n. puoli tuntia ennen ottelun alkamista järjestetään Pyynikin aulassa pregame-show, jossa kaksi valovoimaista herrasmiestä avaavat haastatteluiden ja analyysien avulla tulevaa koitosta yleisölle. Kokonaisuudessaan spektaakkeli kestää noin kymmenisen minuuttia, jonka jälkeen yleisö ehtii siirtymään katsomon puolelle.

Tällä kaudella myös erilaisia kilpailuita on tarjolla. Ravintola Hookin heittokilpailu järjestetään ensimmäisen ja toisen jakson välissä. Kilpailussa voi voittaa jopa koko vuodelle siivet kerta viikkoon. Lisäksi tulemme järjestämään erilaisia kuvakilpailuja, joissa voi voittaa lippuja seuraavaan kotiotteluun.

Yleisö pääsee myös osallistumaan kotijoukkueen parhaan pelaajan valintaan. Pyynikin palloiluhallin seinille tullaan kiinnittämään älypuhelimella luettavia QR-koodeja, jonka kautta pääsee äänestämään omaa suosikkiaan ottelun parhaaksi. Lisäksi ottelun jälkeisessä lehdistötilaisuudessa yleisöllä on mahdollisuus päästä esittämään kysymys valmentajille ja kauden lopuksi paras yleisökysymys palkitaan B-katsomon kausikortilla kaudelle 2020-2021.

Ekologisuutta lisätäksemme tulemme myös vähentämään paperisia käsiohjelmia ja tekemään niistä myös QR-koodilla luettavia ja puhelimeen ladattavia.

Kauden avausotteluun lauantaina 28.9. Korihaita vastaan kannattaa siis saapua hyvissä ajoin, jotta pääsee kokemaan koko rahan edestä viihdettä!

TIP OFF klo 18:00