Pyrintö #aina

Mikä on Pyrintö #AINA?

Tampereen Pyrintö on yksi Suomen suurimmista ja vanhimmista yleisseuroista. Tulevana vuotena Pyrintö juhlii 125. toimintavuottaan. Pyrinnön miesten edustusjoukkueelle kuluvan korisliigakausi on sarjassaan 54:s.

Yhteisöllisyys, yhdessä tekeminen, perinteinen, paikallinen, menestyvä ovat sanoja, jotka kuvaavat Pyrintöä.

Vaikean kevään, hieman helpomman kesän, mutta jälleen raskaan syksyn takia tarvitsemme Teidän tukea. Pyrintö haluaa turvata ammattikoripalloilun seurassa kauden loppuun ja tulevina vuosina. Edustuskoripalloilu on myös junioritoimintamme moottori. Haluamme tarjota koripallollisia elämyksiä kaikille ja esimerkin siitä kuinka yhdessä taistelemme vaikeiden aikojen läpi.

Haluamme tarjota parasta Pyrintöä, nyt ja #aina. Kiitos kun välität!

#AINA-seinä

Pyrintö #aina - tukipaketit

Punakaarti, 20 euroa

* Omakätinen allekirjoitus Pyynikin punaiseen tauluun
* Sähköinen fanikuva pyrinto.fi -sivuston #AINA-seinälle
* Postikortti joukkueelta

Kaverikuvaan lempipelaajan kanssa

Haluaisitko yhteiskuvaan lempipelaajasi kanssa? Nyt poikkeusaikanakin se on mahdollista! Lähetä meille liittymisen yhteydessä kuvasi ja valitse lempipelaajasi, niin saat nettisivuillemme ladattavan yhteiskuvan. Mikäli et halua kuvaasi sivuille tai valita pelaajaa, voit silti osallistua tukikampanjaan. Jätä oma kuva lataamatta ja valitse lempipelaajasi -kohdasta Pyrintö. Tällöin sivuille ilmestyy vain Pyrintökehykset valitsemallasi nimellä, ja olet silti osa tukijoukkoamme.

Huomioithan, että parhaan lopputuloksen saat lähettämällä meille neliön muotoisen kuvan, jossa kasvot asettuvat alla olevan esimerkkikuvan mukaan keskelle ylös (harmaa suorakaide):

Totta kai olen mukana!

  Paketti*

  T-paidan koko (vain Pyynikki on punainen)

  Maksutapa*
  Tilisiirto

  Lempipelaajasi (kaverikuva)

  Oma kuvasi

  Voit halutessasi lähettää meille kuvasi, jotta pääset hymyilemään lempipelaajasi kanssa samaan kuvaan. Huomaathan, että kuvan kokorajoitus on 400kb.