Viimeistä peliä viedään runkosarjassa, kun Pyrintö kohtaa tänään vieraskentällä Kouvot. Luvassa on varmasti mielenkiintoinen peli, sillä Kouvot on tällä hetkellä sarjassa kuudentena ja on Pyrinnön mahdollinen pudotuspelivastustaja.

Kouvot on ollut tällä kaudella Pyrinnölle hankala vastustaja – joukkueet ovat kohdanneet runkosarjassa kolmesti ja voitot ovat menneet kouvolalaisille lukemin 2-1. Etenkin Kouvojen aktiivinen puolustustapa on tuottanut Pyrinnölle vaikeuksia eikä joukkueen hyökkäyspeli ole päässyt näissä kohtaamisissa täysin parhaalle mahdolliselle tasolle.

Sarjataulukon sijoituksia ajatellen tämän illan ottelu on erittäin mielenkiintoinen. Jos Kouvot voittaa illalla Pyrinnön, niin se lähes tulkoon varmistaa kuudennen sijansa ja samalla Pyrintö-Kouvot –puolivälieräsarjan. Tällöin Seagullsin pitäisi voittaa jäljellä olevat kaksi otteluaan noustakseen Kouvojen edelle. Jos Pyrintö taas voittaa tänään illalla, niin siinä tapauksessa on edelleen hyvinkin mahdollista että Seagulls nousee kuudenneksi ja näin ollen Pyrinnön puolivälierävastukseksi.

Pyrintö sai siis keskiviikkona varmistettua runkosarjan kolmannen sijan ja se pääsee nyt peruskauden viimeisen pelin jälkeen keskittymään pudotuspeleihin. Joukkueen kokoonpanosta on tänään sivussa pienten kolhujen ja varotoimenpiteiden vuoksi Kenneth Manigault, Osku Heinonen sekä Kevin Johnson.

-Runkosarjan viimeinen ottelu jälleen tänäkin vuonna Kouvolassa. Kouvot on meidän mahdollinen puolivälierävastustaja, joten senkin puolesta mielenkiintoinen ottelu luvassa.

-Meillä on muutamalla pelaajalla pieniä kolhuja, joten pudotuspelejä ajatellen annamme heille muutaman ylimääräisen päivän aikaa palautua ja kuntoutua, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen kommentoi runkosarjan päättävää Kouvot-ottelua.

Runkosarjan päätösottelu Kouvot-Pyrintö perjantaina 12.4. klo 18.30 Jatke Areenalla!