Pyrintö söi Korihait evineen Uudessakaupungissa jopa järkyttävin numeroin 59-115 (28-55).
Mihin ottelu ratkesi?

Pyrintö otti pelin ohjat ensimmäisen 5 min jälkeen. Tamperelaisten tilannenopeus ja reagointi olivat aivan eri tasolla kuin kotijoukkueella, jonka peliä sekoitti varmasti pelaajapakan suuret muutokset aivan ottelun alla. Pyrintö puolusti Korihaille jo puoliaikaan mennessä 10 menetystä. Korihaitten epävarmuus näkyi myös ratkaisuhetkien lukuisina helppojen heittojen suttaamisena.
Pyrintö malttoi hyökätä joukkueena, jolloin heittomäärät ja myös pisteet jakautuivat useammalle pelaajalle, varsin tasaisesti. Jo puoliajalla peräti 7 pelaajaa oli yli 10 pisteen vauhdissa ja näin lopulta kävikin.
Juuri Pyrinnön halu pelata joukkueelle ja joukkueena takasi, ettei toisella puoliajallakaan tapahtunut asenteen romahdusta, vaan puolustus pysyi kasassa eikä hyökkäyksessä lähdetty isommin kaunistelemaan omia tilastorivejä. Ei tullut menetyksiä eikä tyhmiä heittoja joista Korihait olisi päässyt kaunistelemaan numeroita. Kurinalaisuus lupaa hyvää myös tiukempiin peleihin tulevaisuudessa.
Ottelun hahmot:

Antero Lehto pelasi jälleen vahvan aloituksen ja oli mies paikallaan jo alussa, kun peliä ratkaistiin.
Samoin Osku Heinonen (12/4/4 syöttöä) ja Topias Palmi (17/4) olivat parhaimmillaan, kun ottelussa oli vielä panosta. Lassi Kilpinen (14/2/3 syöttöä) puolusti jälleen erinomaisesti ja ratkaisi tänään myös hyökkäyspäässä armotta kaikista Korihaitten puolustuspään nukahduksista.
Mukavasti minuutteja (17 min) saanut Erik Harju avasi Korisliigan pistetilinsä vapaaheittoviivalta.
Brian Asbury teki jälleen suurimman kokonaispistemäärän 24 pistettä (8 levypalloa).
Korihait oli tänään niin sekaisin, että positiivisesti mieleen jäivät lähinnä Juan Pattillon (17/7) miehekkäät donkit.

Valmentajien ja pelaajien kommentit sekä lehdistötilaisuus ovat nähtävissä myöhemmin Korisliiga.fi sivustolta.

http://korisliiga.fi/game/?game_id=3164107&season_id=97711

Ottelutilasto

Pyrinnöllä on sunnuntaina 19.11. edessä toinen Pirkanmaan paikallisderby Nokialla. BC Nokia hävisi tänään Espoossa ja on varmasti näytön haluinen kotikentällään.

Kotikentällä Pyynikillä Pyrintö pelaa seuraavan kerran maajoukkuetauon jälkeen  Ke 29.11. klo 18.30 Korikobria vastaan.

Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.