Ennen maaottelutaukoa, Pyrintö köröttelee sunnuntaina Nokialle kauden toiseen paikallispeliin.
Ensimmäisen pelin Pyynikillä Pyrintö voitti kovan väännön jälkeen 5 pisteellä.

Lähtökohdat:
Tilanne on etukäteen herkullinen. Joukkueet ovat tasapisteissä (6 voittoa/5 tappiota) sijoilla 5. ja 6.
(Pyrintö edellä tuon keskinäisen pelin voiton ansiosta).
Nokialla takanaan kotitappio Kauhajoelle, sitten kova kotivoitto Katajasta, mutta sen jälkeen vaisu peli ja tappio Espoossa. Pyrinnöllä kaksi hyvää peliä (voitto ja tappio) Kouvoja vastaan sekä rökälevoitto Korihaista.

Molemmilla joukkueilla vaikeuksia terveystilanteen kanssa. GTD -merkintä ja prosenttiluku kertoo arvioidusta todennäköisyydestä jolla hän on pelikykyinen tulevassa ottelussa. GTD 50% tarkoittaa, että päätös pelaamisesta tehdään aivan ottelun alla, mahdollisesti vasta alkuverryttelyn perusteella.
Pahimmassa tapauksessa, jos sekä Devonne Giles että Petri Heinonen eivät pysty pelaamaan, Pyrintö joutuu otteluun paljon lyhyemmällä joukkueella kuin yleensä. Varsinkin kun Joonas Caven on jo pitempään ollut pois rivistä. Toisaalta, Pyrintö pelasi käytännössä tällä kokoonpanolla jo Uudessakaupungissa ja pelasi hyvin. BC Nokia on kuitenkin aika paljon parempi vastustaja.
Nokian kannalta huonoin tuuri olisi, jos sekä Vincent Council (14,5 pist/6,1 syöttöä) että Niko Mattila, joka on syttynyt aina erityisesti kasvattajaseuraansa Pyrintöä vastaan, eivät pystyisi pelaamaan. Se vaikuttaisi  Nokian takakenttään pahasti.
No, toivotaan kuitenkin, että pelaajat kuntoutuvat pelikykyisiksi ja molemmat joukkueet saavat rivinsä täyteen.
Seuraa näitä:
Ensimmäisen ottelun hahmo oli Antero Lehto, joka ratkaisi pelin kylmäverisesti viimeisten minuuttien aikana. Sunnuntaina kapteeni Lehto pelaa 600. runkosarjaottelunsa, joten jos pelkkä paikallispeli ei konkaria sytyttäisikään, niin lisävirtaa ja tunnetta tämä historiallinen saavutus tuo takuulla.

Nokian parhaita ensimmäisessä kohtaamisessa olivat Lawrence Gilbert jr ja Eldar Skamo. Näitä herroja kannattaa seurata ehdottomasti nytkin.
Nokialaisista kannattaa seurata myös Daniel Dolencin otteita. Erittäin vakuuttavalla espoolaissentterillä riittää kovuutta Pyrinnön isoja miehiä vastaan ja itseluottamusta jopa dominoida korinalustaa. Toisaalta virheherkkä Dolenc (keskimäärin 3,5 virhettä vain 19 minuutissa) voi olla vaikeuksissa puolustuspäässä myös silloin, jos Pyrintö joutuu pelaamaan lyhyemmällä ja nopeammalla joukkueella.

Pyrinnöstä bonus-pelaaja voi olla esim. takamies Juanya Green jonka puolustaminen voi tuottaa Nokialle ongelmia, varsinkin jos Nokian takakentällä on vajausta.
Entä miten Nokia pelaa Pyrinnön pistekärki Brian Asburya vastaan?

Tämän pelin yhteydessä, jos joskus, on mielekästä spekuloida kokoonpanoilla, sillä muutokset niissä voivat muuttaa peliä katsojankin kannalta paljon.

Sami Toiviainen, päävalmentaja, Tampereen Pyrintö
Kokoonpano taitaa molemmilla olla vielä jonkinmoinen kysymysmerkki. Niillä mennään sitten ketä kentälle saadaan raavittua kasaan. Ottelun temmon sääteleminen, maltti hyökkäyksessä sekä oman pään asioiden hyvä toteuttaminen ovat meidän kannalta äärimmäisen tärkeitä asioita.
Kokoonpano: Green, Manigault, Lehto, Harju, Kilpinen, O.Heinonen, Giles (GTD 50%), P.Heinonen (GTD 50%), Palmi, Asbury

Ville Tuominen, päävalmentaja, BC Nokia:
Varmasti taas kuuma ja kiihkeä paikallispeli luvassa. Meidän pitää voittaaksemme pärjätä korien alla ja päästä avoimelle kentälle. Kokoonpanoissa kysymysmerkkejä molemmilla, joten maajoukkuetauko on tähän tilanteeseen ihan tervetullut. Kokoonpano: Hammonds, Gilbert, Hirvikoski, Skamo, Laerke, Dolenc, Ahonen, Haapoja, Andersen (GTD 50%), Mattila (GTD 50%), Mäkelä, Alanen, Council (GTD 50%)

Kotikentällä Pyynikillä Pyrintö pelaa seuraavan kerran Ke 29.11. klo 18.30 Korikobria vastaan. Ottelussa on paljon panosta: Antero Lehdon 600. runkosarjaottelua juhlitaan tällöin Pyynikillä, pelissä julkaistaan Pyrintö-pelikortit ja ottelun teema on vahvasti Suomi100 – aiheinen.

Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.