Tampereen Pyrintö on tehnyt kaksi uutta pelaajasopimusta kaudelle 2012/13. Ville Pekkola allekirjoitti jatkosopimuksen Pyrinnön kanssa ja uutena kasvona edustusjoukkueen vahvuudessa nähdään Michael Myllyniemi.

Ville Pekkola aloittaa toisen kautensa Pyrintö-paidassa

190-senttinen Pekkola teki debyyttinsä Pyrinnön paidassa kuluneella kaudella ja tuore jatkosopimus pitää Pekkolan tampereella kevääseen 2015 asti. Aiemmin urallaan Namika Lahtea ja Lappeenrannan Namikaa edustanut 23-vuotias Pekkola viimeisteli ensimmäisellä Pyrintö-kaudellaan tilastoiksi 1,3 pistettä ja 0,6 levypalloa. Tilastollisesti parhaan kautensa Pekkola pelasi kaudella 2010-2011 Lappeenrannan Namikan riveissä 4,8 pisteen ottelukohtaisella keskiarvolla.

Uutena kasvona miesten edustusjoukkueessa nähdään 18-vuotiaiden maajoukkuerinkiin kuuluva Michael Myllyniemi. 185-senttinen Myllyniemi pelasi kuluneella kaudella A-poikien SM-sarjaa 4,9/3,8 tilastomerkinnöillä ja Miesten 1-divisioonaa 2,4 pisteen ottelukeskiarvolla. Myllyniemen ja Pyrinnön sopimus ulottuu kevääseen 2014 asti.

-Ville tulee harhoittelumotivaationsa ansiosta kehittymään vielä todella paljon ja on hienoa, että tämä tapahtuu Tampereella. Michaelilla puolestaan on poikkeukselliset fyysiset lahjat ja erittäin hyvä asenne työntekoon, joiden ansiosta hänen potentiaalinsa koripalloilijana on erittäin korkealla,  tuumi päävalmentaja Ville Tuominen

Pyrinnöllä on Pekkolan ja Myllyniemen sopimusten lisäksi voimassa olevat sopimukset Antero Lehdon, Carl Lindbomin, Olli Ahvenniemen ja Kristian Rasinahon kanssa. Pyrintö tiedottaa uusista pelaajauutisista lähiviikkoina