Alex Vaenerberg siirtyy Tampereen Pyrinnöstä loppukauden kattavalla vuokrasopimuksella Salon Vilppaaseen.

Salon Vilppaan aloitteesta joukkueet sekä Vaenerberg päätyivät yhteisymmärryksessä ratkaisuun, että pelaajakehittymisen kannalta on parasta, että 183-senttinen takamies pääsee joukkueeseen, jossa hänellä on mahdollisuudet suurempiin minuutteihin.

Vaenerberg esiintyi tällä kaudella Pyrinnön paidassa 23 ottelun verran kirjauttaen reilussa 9 minuutissa keskimäärin 2,6 pistettä, 1,0 levypalloa ja 1,1 syöttöä.

Päävalmentaja Ilkka Palviaisen kommentit

Pyrintö on seura, jossa ajatellaan yksittäisten pelaajien parasta. Meillä ei ole tällä hetkellä tarjota Alexille semmoista roolia, jonka hänen tasoinen pelaaja tarvitsee. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä, että miten Alex on päivittäisessä toiminnassa esiintynyt. Loistava nuorimies ja loistava koripalloilija.

Urheilutoimenjohtaja Elisa Hakasen kommentit

Vilppaan yhteydenoton tullessa puhuimme Alexin kanssa ja mietimme hänen kannaltaan loppukauden parasta ratkaisua. Suhtauduimme myötämielisesti Vilppaan tarjoukseen ja vuokrasopimus syntyi hyvässä yhteishengessä. Arvostamme Alexia sekä henkilönä että koripalloilijana ja hän on koska tahansa tervetullut takaisin Pyrintöön.

Alex Vaenerbergin kommentit

Viihdyin Salossa mainiosti kahden vuoden ajan. Olen seurannut Salon toimintaa pitkin kautta ja siellä on hyvä meininki päällä mahtavan faniryhmän tuella. On upeaa päästä itse siitä osalliseksi. Kiitokset myös Pyrinnölle tästä mahdollisuudesta. Tampereella on asiat hoidettu minua kohtaan mallikkaasti.

Pyrintö toivottaa Alexille menestystä loppukauteen!