Tampereen Pyrinnön saldona kuluneen viikon peleistä oli tällä kertaa kaksi niukkaa tappiota. Keskiviikkona Pyrintö kärsi vierastappion Salossa neljällä pisteellä lukemin 89-85 ja eilen kotikentällä Pyynikillä kahdella pisteellä KTP-Basketille lukemin 78-80.

Pyrintö ei saanut kumpaankaan viikon otteluun parasta peliään esille. Keskiviikon kamppailussa Vilpas oli niskan päällä lähes koko ottelun ja Pyrintö joutui kampeamaan peliin mukaan peräti 27 pisteen takamatkalla. Viimeisen jakson loppukiri ei kuitenkaan riittänyt ja sarjapisteet jäivät tällä kertaa siis kotijoukkueelle.

Sen sijaan eilisessä pelissä KTP-Basketia vastaan tilanteet vaihtelevat pitkin ottelua puolelta toisella, mutta lopulta neljännellä jaksolla kotkalaiset saivat pienimuotoisen hallinnan itselleen. Pyrintö pääsi lopussa yrittämään vielä heittoa ottelun voitosta, mutta kun Kenneth Manigaultin avoimen kentän korintekoyritys epäonnistui, niin pisteet lähtivät Kotkaan tiukalla kahden pisteen erolla.

-Vähän nihkeä peli tänään. Emme saaneet ihan sellaista vauhtia peliin kuten monesti aiemmin. Sitten kun emme osuneet vielä yhtään kaaren takaa, niin hyökkäämisemme oli entistä vaikeampaa, Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen kommentoi lauantaista KTP-ottelua.

Tappioista huolimatta Pyrinnön asema Korisliigan kolmannella sijalla on edelleen varsin tukevalla pohjalla. Mahdollisuudet Kauhajoen kakkossijan hätyyttelyyn näyttävät jo karanneet, mutta toisaalta neljännellä sijalla oleva KTP-Basket on käytännössä kolmen voiton päässä Pyrinnöstä, kun runkosarjapelejä on pelaamatta enää kuusi.

Pyrintö jatkaa kovaa pelitahtiaan ensi viikolla kahdella ottelulla, kun se pelaa vieraskentillä ottelut Kataja Basketia ja Helsinki Seagullsia vastaan. Joensuuhun joukkue matkustaa huomenna ja Seagulls-vieraspeli on sitten luvassa keskiviikkona.