Pyrintö saa mieluisan paluumuuttajan, kun Ville Haapoja siirtyy Nokialta takaisin Tampereelle. Haapoja on tehnyt kasvattajaseuransa kanssa kaksivuotisen sopimuksen, jonka aikana nuoren miehen (20-v.) on tarkoitus pelata itsensä Korisliigan vakirotaatioon. Lisäksi Haapoja vahvistaa 1A-divisioonassa pelaavaa Pyrintö Akatemia joukkuetta.

Ville Haapoja (200 cm/93 kg) on Pyrinnön kasvatti ja pelasi juniorivuotensa menestyneessä 98-syntyneiden joukkueessa. Hän kuului myös 18-vuotiaiden poikien maajoukkueeseen ja on juuri saanut kutsun 20-vuotiaiden rinkiin.
Jo kaudella 2015-16 Haapoja oli Pyrinnön miesten 1-div. joukkueen runkopelaajia (keskiarvolla 21 min./9,6 pist./3,0 lev./1,2 syöt.), jonka jälkeen Haapoja siirtyi BC Nokian riveihin, mutta peliaika ja -mahdollisuudet siellä jäivät vähiin. Päättyvällä kaudella Haapoja pelasi rinnakkaislisenssillä Raholan Pyrkivässä 1B-divisioonaa kovilla tehoilla.

Pyrinnön päävalmentaja Sami Toiviainen on tyytyväinen paluumuuttajasta.
– Saamme Villestä mielenkiintoisen lisän meidän ison laiturin tontille. Ville tulee harjoittelemaan edustusjoukkueen mukana ja saa hienon mahdollisuuden taistella peliajasta niin liigassa kuin divisioona A-joukkueessamme.
– Hänellä on ollut jonkin verran vaivojen täyttämät viimeiset vuodet, joten on kiinnitettävä huomiota siihen, että Ville pääsee harjoittelemaan terveenä ja samalla lunastamaan sen potentiaalin, jota häneltä voidaan odottaa, analysoi Sami Toiviainen.

Samoilla linjoilla on silminnähden onnellinen Ville Haapoja sovittaessaan taas Pyrinnön punaista päälle.

-Kiva palata kotiin. Tavoitteena on saada kaksi ehjää kautta, kroppa kuntoon, peliaikaa ja sen myötä lisää urheilullisia haasteita, miettii Haapoja pelaajapolkuaan.
-Nokialla vastuu jäi vähiin. On hienoa, että Pyrintö tarjoaa mahdollisuuden ansaita peliminuutteja sekä 1A-divarissa että Korisliigassa, jatkaa Ville.

Pyrinnöllä on ensi kaudeksi pelaajasopimus Antero Lehdon, Petri Heinosen, Osku Heinosen, Kenneth Manigaultin ja nyt siis Ville Haapojan kanssa.
Lisätietoja:
Päävalmentaja Sami Toiviainen, puh. 0445333344
sami.toiviainen(a)pyrinto.fi