Pyrinnöstä ei ollut haastamaan Vilpasta vaan erittäin vahva kotijoukkue jyräsi voittoon 107-74 (56-38).

Mihin ottelu ratkesi?

Pyrintö sai otteluun huonon alun, kun helpotkin heitot pomppivat raudoista ulos ja samaan aikaan puolustuspäässä oli ongelmia niin puolustuksen kommunikoinnin kuin levypallopelin kanssa.
Ensimmäisen 3 minuutin aikana Vilpas haki 3 hyökkäyslevypalloa 3 eri pelaajan voimin.
Vilpas sai hengen päälle ja se on kenties viimeinen asia mitä kotijoukkueelle saa Salohallissa antaa.
Ensimmäisen jakson jälkeen Vilpas johti 30-15.
Toisella jaksolla ero kasvoi 3 minuutissa 20 pisteeseen. Sen jälkeen Pyrintö sai hetkeksi otetta, kun Osku Heinosen kakkosen sekä Juanya Greenin kolmosen ja kakkosen lisäksi Pyrintö sai pidettyä Vilppaan pisteittä vajaan 2 minuutin ajan.
Kun tämän jälkeen Vilpas venytti eron uudestaan 20 pisteeseen, näytti siltä, ettei Pyrintö pysty tänään Vilpasta haastamaan. Ja siltä näytti sen vuoksi, että niin se vaan oli.

Ottelun hahmot:

Vilppaan jenkkinelikko oli tänään hurjassa vauhdissa.
Taitava ja nopeaan rytminvaihtoon kykenevä Johnathan Jordan (24/2/4 syöttöä) keräsi high-light videoonsa komeita pätkiä punapaitaisten kustannuksella. Tobin Carberry (18/3/4 syöttöä) ja Jawontae Hawkins (17/5/5 syöttöä) olivat nimenomaan ottelun alussa, silloin kun peliä ratkaistiin, fyysisiä ja kovia.
Korisliigan lokakuun, sekä uudestaan marraskuun, pelaajaksi valittu Aaron Jones (12/11) donkkaili jälleen tuplatuplan. Vilppaan kotimaisista Juho Nenonen ( 12/5) ja Matias Ojala (13/3) esiintyivät edukseen.

Pyrinnön pistekärjet normalisoivat saldonsa pelin ratkettua. Brian Asbury (21/7) ja Juanya Green (17/5/3 syöttöä). Devonne Giles (9/2) ja Osku Heinonen (8/3) seuraavina.
Ottelun erikoisin asia oli kenties kuitenkin se, että virheongelmiin ajautunut Antero Lehto jäi uransa 604. pelissä ilman pisteen pistettä. Käsi ylös kuka muistaa, koska viimeksi?

Pitkän kauteen mahtuu kaikenlaista. Pyrinnöllä on vajaa tunti aikaa nollata tämä peli ja reilu viikko aikaa valmistautua seuraavaan peliin, joka pelataan perjantaina 22.12. Joensuussa Katajaa vastaan.

Joulun jälkeen tamperelaiset pelaavat back to back, peräkkäiset pelit, Karhua vastaan. Ensin 30.12. Kauhajoella ja uudenvuodenaattona 31.12 klo 15.00 Pyynikillä.

Valmentajien ja pelaajien kommentit luettavissa täältä.

Seuraava kotiottelu:
Pyrintö-Karhu sunnuntaina 31.12. klo 15.00 Pyynikin palloiluhallissa
Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.