Pyrinnön 4 peräkkäisen voiton putki katkesi Kotkassa, kun KTP vei voiton 3. jakson lopun irtiotollaan
95-87 (41-45).
Mihin ottelu ratkesi?

Ottelun ensimmäinen puoliaika oli tasainen. Pyrintö oli lievästi niskan päällä ja pääsi pariin otteeseen yrittämään karkumatkaa, mutta KTP kuroi aina eron kiinni. Puoliajalle mentiin Pyrinnön 4 pisteen johdossa.

Peli jatkui äärimmäisen tasaisena myös pitkän tauon jälkeen, kunnes jakson viimeisten 2 minuutin aikana vaihdosta tullut Michael Pounds pommitti peräti 10 pistettä. Näin isäntäjoukkue pääsi viimeiselle kymmenminuuttiselle 10 pisteen johdossa.
Pyrintö sai muutaman lyhyehkön pisteputken ja kävi jo iskuetäisyydellä, mutta KTP pystyi aina kuittaamaan eroa sen verran, että lopulta Pyrinnön oli pelattava ottelun pari viimeistä minuuttia kovalla riskillä eikä se tänään tuottanut toivottua tulosta.

Ottelun hahmot:

KTP:n isot miehet Deon Edwin (24/6) ja erityisesti Kymenlaakson talousalueen kokoinen Kenneth Simms (21/14) aiheuttivat ongelmia Pyrinnön puolustukselle. Lisäksi takamies Mandell Thomas (23/2)
keräsi komean pistesaldon. Kotkalaisuuden nykyikoni Michael Pounds (12/2/4 syöttöä) oli siis rautaa silloin kun ratkaisevaksi osoittautunut ero syntyi.
Pyrinnössä Brian Asbury (23/12/4 syöttöä) ylsi tupla-tuplaan. Kenneth Manigault (17/4/3 syöttä/5 riistoa!) on löytämässä rooliaan joukkueessa ja pelasi toisen peräkkäisen hyvän pelin.
Osku Heinonen (14 pist.) piti Pyrintöä pisteiden valossa pystyssä 3. jakson loppupuolella ja mies heitti kaikki heittonsa sisään, kunnes viimeisen minuutin kaksi pelikellon pakottamaa kolmosta pomppasi takaraudasta ulos.

Sami Toiviainen, päävalmentaja, Tampereen Pyrintö
Simmsin kanssa ei onnistuttu niin hyvin kuin edellisen kerran Tampereella. Hävittiin yksi vastaan yksi -tilanteet KTP:n takamiehille, siinä epäonnistuttiin tänään isoiten. Keskityttiin epäolennaiseen.

Ray Ailus, päävalmentaja, KTP:
Pyrinnöllä on mielestäni liigan paras isojen miesten rotaatio. Osoitettiin sydäntä heitä vastaan puolustamisessa. Kauden paras peli.

Pyrinnön seuraava ottelu pelataan perjantaina 8.12. klo 18.30 jolloin Pyynikille saapuu helsinkiläinen Seagulls.
Liput ennakkoon tiketti.fi/pyrinto
ja Pyrinnön toimisto Klingendahl, Pyhäjärvenkatu 5 H.