Airen Brooks Pyrintöön

29.8.2022 | Uutiset

Pyrintö ja Airen Brooks 197cm/94kg ovat solmineet sopimuksen tulevasta kaudesta. Alabamasta kotoisin oleva Airen pelasi 2div Delta Staten Yliopistossa, Mississippissä tehoin 15,4p/7,2lp. Laituri/takamies Airen Brooks oli joukkueensa tehokkain pelaaja.

Airenin kolme kautta Deltassa sujuivat hyvin tasaisesti tilastojen valossa. Hän teki mm. kaudella 2019–20 tilastollisen tuplatuplan koko kaudelle 14.8p/10.2lp. Laiturin paikalta Brooks oli myös oman konferenssinsa parhaita levypallopelaajia. Brooks tunnettiin yliopistossaan kolmen pisteen heittäjänä ja hyvänä vapaaheittäjänä.

Päävalmentaja Miikka Sopanen uudesta hankinnastaan : “Kiinnitin huomiota yleiseen urheilullisuuteen ja erinomaiseen heittoon. Hän pystyy hyödyntämään omia vahvuuksiaan meidän pelitavassa. Hän on fyysinen pelaaja , jossa näkyy amerikkalaisen jalkapallon parissa vietetty lapsuus ja nuoruus.”

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, Valtteri Leppäsen, LJ Thorpen, Daytone Jenningsin sekä Airen Brooksin kanssa. Joukkue täydentyy lisää syyskuun aikana. Joukkueen päävalmentajana toimii Miikka Sopanen, apunaan Damon Williams ja Santeri Liljeberg.