Bisons saapuu Pyynikille ystävänpäivänä

12.2.2024 | Otteluennakko, Uutiset

Pyrintö palaa tositoimiin nopeasti, kun keskiviikkona 14.2 klo 18:30 Pyynikille saapuu vieraaksi Bisons Loimaalta. Molemmat joukkueet avasivat jatkosarjansa voitolla viime lauantaina, kun Pyrintö kaatoi Kobrat ja Bisons KTP:n. Juuri päävalmentajansa vaihtanut Bisons majailee sarjataulukossa jaetulla jumbosijalla, mutta valmentajavaihdos näytti piristäneen joukkuetta sen ensimmäisessä ottelussa Konsta Mastomäen alaisuudessa. Vierailijoita ei sovi siis aliarvioida, vaikka Pyrintökin on tällä hetkellä erinomaisessa vireessä. 

Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kahteen kertaan, ja molemmat ottelut ovat päättyneet Pyrinnön voittoihin. Näissä peleissä Pyrinnöltä on löytynyt onnistujia laajalta rintamalta eikä keneltäkään ole vaadittu ihmetekoja. Bisonsiltakaan kukaan ei ole keskinäisissä otteluissa takonut hirmuisia pistelukemia, mutta muutama mies on kauden mitassa erottunut edukseen. Joukkueen sentteri Dylan Painter on ollut koko kauden todella väkevä korin alla ja hänet pitää ehdottomasti saada kuriin levypalloissa samoin kuin DeVante Brooks joka niin ikään rouhii fyysisesti korin läheisyydessä. Bisonsin hyökkäys perustuu pitkälti näiden kahden miehen sisäpeliin ja jos heidät saadaan kuriin, on Bisons vaikeuksissa, sillä heittopeli on ollut joukkueen heikkous monesti tällä kaudella. 

Panokset ovat ottelussa jälleen korkealla, kun sarjapaikastaan taisteleva Bisons asettuu playoffeihin rynnistävää Pyrintöä vastaan.

Ystävänpäivän kunniaksi otteluun lipputarjouksena kaksi lippua yhden hinnalla ja kausikortilla voit ottaa kaverin mukaan peliin veloituksetta!

Onko sinulla kotona ylimääräinen pallo tai palloja? Ota se Kaverin lisäksi otteluun mukaan. Heitä pallo peliin -tapahtuma tekee keskiviikona paluun. Kotijoukkueen tehdessä 10 pistettä peli keskeytetään ja katsojat saavat heittää pallot kentälle. Pallot lahjoitetaan Tampereen koulujen ja päiväkotien välituntikäyttöön mahdollistaen omatoimista liikuntaa.

Ottelun jälkeen on mahdollisuus tavata pelaajia Meet & Greet – tapahtuman merkeissä. Tule moikkaamaan pelaajia juttelun, nimmareiden tai selfien merkeissä.

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi   

  

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen