Chrysostom Chukwuma Pyrintöön

26.5.2023 | Uutiset

Tampereen Pyrinnön korisliigajoukkue on tehnyt sopimuksen Chrysostom ”Chuku” Chukwuman kanssa. Kaksi edellistä kautta Kobrissa Lapualla pelanneen Chukun sopimus on muotoa 1+1.

Korisliigan valmentaja Tero Vasell on tyytyväinen Pyrinnön uuteen hankintaan:

”Hienoa, että Chuku päätti valita Pyrinnön. Chuku väläytteli viime kaudella osaamistaan Kobrien paidassa. Tulevalla kaudella tarkoituksena on saada tasaisuutta suorittamiseen ja uskomme, että Chuku ottaa ison harppauksen ensi kauden aikana. Chuku tuo urheilullisuudellaan meille lisää uhkaa niin puolustus- kuin hyökkäyspäähän.”

Viime kaudella Chukwuma pelasi 30 ottelussa keskimäärin 20,05 minuuttia 6,9 pisteen keskiarvolla.

”Iso kiitos valmennusjohdolle sekä koko Pyrinnön organisaatiolle luottamuksesta. Hienoa päästä Pyynikin kotiyleisön eteen ensi kaudeksi. On tosi hienoa tulla joukkueeseen, jolla on tavoitteena taistella kärkisijoista ensikaudella Korisliigassa. Itselleni oli tärkeää, että tuleva joukkue tarvitsee voittaakseen sitä, että pelaan hyvin ja se, että jaamme ajatuksen valmennusjohdon kanssa, siitä miten voimme pelata voittavaa koripalloa. Tästä syystä sopimus Pyrinnön kanssa tuntui tosi luonnolliselta”, Chukwuma sanoo.

Pyrinnöllä on nippu sopimuksia tulevalle kaudelle. Julkaistuna ovat pelaajista Antero Lehto, Valtteri Leppänen, Justus Kilpinen ja Chrysostom Chukwuma. Valmennustriona toimii Miikka Sopanen, Tero Vasell ja Santeri Liljeberg.

Joukkue on aloittanut valmistautumisen tulevaan kauteen. Miesten edustuskokonaisuudessa harjoittelee päivittäin yli kolmekymmentä pelaajaa.