Hallitseva mestari saapuu Pyynikille

27.12.2023 | Otteluennakko, Uutiset

Pyrintö palaa joulutauolta tositoimiin torstaina 28.12 klo 18:30, kun vierailijaksi saapuu kovassa lennossa oleva Seagulls Helsingistä. Korisliigan hallitseva mestari on tällä hetkellä 10 voiton putkessa ja lokkiparven ainut tappio tällä kaudella on tullut Kotkaa vastaan. Pyrinnöllä on kuitenkin erinomainen mahdollisuus yllättää helsinkiläiset, sillä joulutauon jälkeen kosketus palloon voi vielä olla vähän hukassa. Lisäksi koko syyskauden muutoksia kokenut Pyrintö on saanut lisäaikaa yhdessä ja hitsautunut yhä enemmän yhtenäiseksi ryhmäksi. Joukkueen vahvuuteen on myös liittymässä jälleen uusi jäsen, joka varmasti laajentaa Pyrinnön rotaatiota. 

Joukkueiden edellinen kamppailu päättyi Kisahallissa Seagullsin voittoon 109-91 ja ottelun kovimpia tehomiehiä olivat Mitch Pelissier ja Nighael Ceaser. Seagullsilta pisteitä tuli laajalta rintamalta ja niin se on ollut pitkälti läpi koko kauden. Helsinkiläiset ovat olleet hyökkäyspäässä sarjan tehokkaimpia ja kaksinumeroinen pistekeskiarvo löytyy viideltä eri pelaajalta. Jos Pyrintö mielii laittaa kampoihin, on peliin lähdettävä puolustuksen kautta, sillä korintekokilpailussa Seagullsia vastaan on tällä kaudella ollut jaossa lähinnä hopeamitaleja. Pyrinnön on oltava valmis antamaan ensimmäisiä iskuja ja taistelemaan jokaisesta irtopallosta vimmatusti, mikäli se haluaa katkaista vierailijoiden voittoputken. 

Kaikki tämä on kuitenkin täysin realismia niin kauan, kun Pyrintö pystyy olemaan oma aktiivinen itsensä. Tule siis sinäkin kannustamaan kotijoukkue hurmokseen hallitsevan mestarin kaadossa. 

Ottelu pelataan siis Pyynikillä 28.12 klo 18:30. 

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi     

      

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen