Kataja saapuu Pyynikille vierailulle

14.12.2023 | Otteluennakko, Uutiset

Lauantaina 16.12 klo 18:00 on luvassa Pyrinnön viimeinen ottelu ennen joulutaukoa, kun vierailijaksi Pyynikille saapuu Joensuun Kataja. Hyvään vireeseen päässyt Pyrintö hakee toista voittoaan putkeen, viime viikolla otetun ensimmäisen vierasvoiton jälkeen. Kataja tarjoaa tähän vaikean haasteen, sillä hyvin pelannut joukkue löytyy sarjataulukosta sijalta 4 kahdeksalla voitolla ja viidellä tappiolla. Joensuulaiset ovat pelanneet tällä kaudella paljon erittäin tiukkoja pelejä, ja joukkue on todistanut pärjäävänsä niissä hyvin. Pyrinnön täytyy siis olla hyvin valmistautunut, jos ottelu pysyy tiukkana loppuhetkille asti. Kentällä Kataja pyrkii jatkuvaan liikkeeseen, joten vauhdikasta Pyrintöä vastaan ottelun tempo voi olla hyvinkin korkea. 

Joukkueiden edellinen kohtaaminen nähtiin lokakuussa, kun Kataja oli kotikentällään parempi luvuin 77-71. Ottelussa Pyrintö onnistui nousemaan 17 pisteen takaa-ajoasemasta voittokamppailuun, mutta ei lopulta saanut käännettyä voittoa itselleen. Ottelun jälkeen Pyrinnön puolella materiaali on muuttunut melko paljon, kun joensuulaiset ovat taas päässeet pelaamaan melkein samalla nipulla koko kauden. Katajalta löytyy riveistään myös tämänhetkinen Korisliigan pistepörssin johtaja Nike Sibande, joka on operoinut ottelua kohden 22,6 pistettä. Sibande on erittäin liukas takamies, jonka puolustamiseen Pyrinnön tulee kiinnittää ekstrahuomiota. 

Pyrinnöllä on loistava mahdollisuus lähteä joulutauolle kahden voiton putkessa, sillä joukkue on alkanut viimein löytää yhteistä säveltä myös otteluissa. Varsinkin uusimman vahvistuksen Jordan Ngatain erinomaisen debyytin jälkeen Pyrinnön loppukausi näyttää paljon valoisammalta. 

Ottelu siis pelataan Pyynikillä 16.12 klo 18:00. Tule sinäkin siis paikalle kannustamaan Pyrintö voiton kanssa joulutauolle. 

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi    

     

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen