Korihait Pyynikille Lauantaina

11.2.2023 | Not Assigned

Huomenna lauantaina klo 17:00Pyrintö saa vieraakseen Pyynikille parin viime kuukauden aika paljon tunteita herättäneen Uudenkaupungin Korihait. Joulukuussa Uudessakaupungissa sattunut hämmennys toimitsijapöydässä nosti koripallon valtamediankin suurennuslasin alle. Pelejä ei uusittu ja uusittiin ja sitten ei taas ei uusittu. Molemmilla joukkueilla on varmasti siis paljon hampaankolossa näytettävää vastustajalle. Tunteilta ei varmasti vältytä huomenna Pyynikillä!

Viimeisin joukkueiden kohtaaminen päättyi Pyrinnön selvään voittoon Pyynikillä kun kotijoukkue takoi taululle lukemat 109-70. Pyrinnöltä erityisesti liekeissä oli Osku Heinonen (27 p) joka pussitti ensimmäisessä erässä jopa 15 pistettä. Lisäki aikasemmissa keskenäisissä otteluissa Ike Smith on tehatillut keskimäärin 18.1 pistettä ottelua kohden.

Uudenkaupungin korikuningas kahdessa aikaisemmassa keskenäisessä ottelussa on ollut Trey Niemi 15.5 pisteen keskiarvolla. Lisäksi Korihaiden syöttötaidostaan tunnettu Bojan Sarcevic on saapumassa Pyynikille, joka tuo paljon lisähaastetta Pyrinnön puolustukseen. Korihaiden tuorein pelaajahankinta amerikkalainen Jalen Jackson on tuonut loistavaa lisäpotkua hienosti jatkosarjan käynnistäneeseen joukkueeseen.

Myös toivottu paluumuuttaja nähdään Pyynikillä, kun valmennusstaffiin liittynyt viimekauden pelaaja David Gonzalvez pääsee ensimmäistä kertaa valmentajan rooliin kotikentällä!

Päävalmentaja Sopanen kommentoi peliä: Kovassa vireessä oleva  Korihait tulee haastamaan Pyynikin kotitaikaa. Alempi loppusarja on erinomainen tuote, jokaisella ottelulla on suuri merkitys. Kokoonpano: Thorpe, Smith, Birts, Leppänen, Kilpinen, Heinonen, Ahvenjärvi, Peltokangas, Pitkänen, Lawrence, Williams

Huomenna Pyynikillä vietetään taas perhepeliä, joka tarkoittaa tarjoislippua kahdelle aikuiselle ja kahdelle lapselle hintaan 25 €. Perheen pienemmille kuntosalin puolella taas tekemistä koko pelin ajaksi valvotussa lastenmaassa.m