Kouvot saapuu Pyynikille haastamaan Pyrinnön

13.10.2023 | Otteluennakko, Uutiset

Pyynikin palloiluhallilla on sunnuntaina 15.10 klo 15:00 Pyrinnöllä edessään kova haaste, kun hyvävireinen Kouvot saapuu vierailulle. Vielä avausvoittoaan hakevan Pyrinnön pitää sunnuntaina olla paremmassa vireessä kuin keskiviikkona Joensuussa, jos se mielii hankkia ensimmäiset sarjapisteensä. Tähän on kuitenkin kaikki edellytykset, sillä jo Saloa vastaan Pyrintö näytti pystyvänsä nostamaan tasoaan kotikentällään. Jos Pyrintö pystyy pelaamaan ehjän 40 minuuttisen ja noudattamaan omaa pelisuunnitelmaansa on luvassa mielenkiintoinen ottelu. 

Pyrinnön tavoin Kouvot pyrkivät juoksemaan kenttää ja pitämään tempoa mahdollisimman korkeana. Yhteistä on myös kova taistelu irtopalloista, josta kertoo se, että molemmat joukkueet löytyvät hyökkäyslevypallotilaston kärjestä. Luvassa on siis erittäin fyysinen ottelu, kun molemmat joukkueet ovat valmiita juoksemaan ja kamppailemaan. Erona joukkueilla on se, että Kouvot on tällä hetkellä Korisliigan pistetilaston kärjessä, mutta samalla se on päästänyt selvästi Pyrintöä enemmän pisteitä omaan päätyyn. Pyrinnöllä tilanne on päinvastainen, puolustus on pelannut, mutta hyökkäyksen tukkoisuus on tuottanut ongelmia. 

Ottelussa kannattaa seurata Kapteeni Lehdon otteita, kun kokenut kippari yrittää johtaa joukkojaan ensimmäiseen voittoon kotikentällä. Pyrinnöllä on erittäin nuori joukkue ja kokemattomuus on näkynyt kauden ensimmäisissä otteluissa. Eteenpäin on kuitenkin menty ja joukkue on pikkuhiljaa hitsautumassa yhteen. Kun hyökkäykseen löydetään vielä yhteinen sävel voi Pyrintö yllättää vielä monet. 

Ottelu pelataan siis Pyynikin palloiluhallilla sunnuntaina 15.10 klo 15:00 

Syysloman alun kunniaksi sunnuntain peliin myydään myös perhelippuja, joilla 25 eurolla sisään pääsee 2 aikuista ja 2 lasta.  

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi 

 

Teksti: Aapeli Nurminen

Kuva: Jani Virolainen