Lassi Kilpinen jatkaa Pyrinnössä

17.8.2022 | Uutiset

Tampereen Pyrinnön kasvatti Lassi Kilpinen on solminut seuransa kanssa jatkosopimuksen. Kilpisen jatkosopimus on muotoa 1+1. Tuleva kausi on Kilpisen kahdeksas kausi Korisliigassa. Hän on pelannut niistä jokaisen Pyrinnön paidassa. Viime kaudella Kilpinen pelasi keskimäärin 18 minuuttia ottelua kohden tehden 5,6 pistettä.

Päävalmentaja Miikka Sopanen Kilpisen sopimuksesta:
” Olen erittäin iloinen Lassin jatkosta. Hän tuo joukkueeseen kaivattua aggressiivisuutta ja johtajuutta takakentälle. Erityisesti se, mitä Lassilta odotan ja haluan, on johtajuuden ottaminen ja omalla esimerkillään saa muutkin syttymään.”

Kilpisen omat odotukset ovat Sopasen kanssa samalla linjalla.
” Todella innoissani tulevasta kaudesta ja sopimuksesta. Ikää tulee mittariin, mutta into on säilynyt ja mukava päästä yleisön eteen taas syksyllä. Uskon, että tuon omalla esimerkilläni energiaa joukkueeseen. Tärkein tavoite on ehdottomasti joukkueen menestyminen”, Kilpinen tiivistää.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Valtteri Leppäsen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, LJ Thorpen ja Daytone Jenningin kanssa. Joukkue täydentyy vielä kahdella amerikkalaispelaajalle sekä 1-2 suomalaisella pelaajalla. Joukkueen päävalmentajana toimii Miikka Sopanen, apunaan Damon Williams ja Santeri Liljeberg.