Panu Peltokangas jatkaa Pyrinnössä

16.9.2022 | Uutiset

Pyrintö ja Panu Peltokangas 201cm/30v ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen kaudelle 2022-23. Panu aloittaa neljännen kautensa pyrintöläisenä. Panu on jo kokenut korisliigapelaaja ja hänellä on takanaan 310 ottelua kasvattajaseuransa Kobrien sekä Korihaiden ja Pyrinnön riveissä. Ison laitahyökkääjän tontilla viihtyvä tarkkakätinen kolmen pisteen heittäjä on arvokas lisä fyysisenä pelaajana joukkueen kokoonpanoon. Kahdella edellisellä kaudella Panu on upottanut kolmoset sisään 38.1% ja 43,3% tarkkuudella.

Panu: viime kausi meni loukkaantumisten kanssa. Nyt on mies kunnossa ja tavoitteena vetää uran paras kausi ja auttaa joukkuetta menestymään. Kilpailutilanne on reeneissä erinomainen.

Päävalmentaja Miika Sopanen :
– Panu tuo joukkueeseen kovuutta ja kokemusta. Hän on päässyt eroon loukkaantumisista ja on harjoitellut koko kesän tehokkaasti ja on tällä hetkellä erinomaisessa kunnossa. Hyvänä heittäjänä ja isojen pelaajien puolustajana Panu tuo tarvittavaa rotaatioita pelaamiseemme.

Pyrinnöllä on voimassa olevat sopimukset Osku Heinosen, Tomas Pihlajamäen, Lassi Kilpisen, Valtteri Leppäsen, Paunu Peltokankaan, LJ Thorpen, Airen Brooksin, Daytone Jenningsin, Jaquan Lawrencen, Kion Williamsin, Roni Ahvenjärven sekä Arttu Pitkäsen kanssa.
Joukkuetta valmentaa Miikka Sopanen apunaan Damon Williams sekä Santeri Liljeberg.

Pyrintö avaa preseason-kautensa la 17.9. klo 19.00. Pyynikille Pyrinnön vastustajaksi saapuu Rapla Virosta. Otteluun on vapaa pääsy.