Pidä Pyrintö Pelissä-kampanja potkaistaan käyntiin

30.3.2020 | Uutiset

Koronaviruksen jälkeistä aikaa on eletty Tampereen Pyrinnössä muutaman viikon verran. Seura on lähtenyt kirimään kiinni taloudellista lovea, joka kauden ennenaikaisesta päättymisestä aiheutui. Monet yksityishenkilöt ovat liittyneet mukaan Fan Clubiin tai Super Fan Clubiin ja osoittaneet, että Pyrintö halutaan tulevaisuudessakin pitää Korisliigakentillä.

Olemme nyt lanseeranneet yrityksille suunnatun Pidä Pyrintö Pelissä-kampanjan, joka sisältää tukipaketteja 250 – 1000€ välillä. Tukipaketteihin sisältyy mm. ottelulippuja, erilaista mainosnäkyvyyttä sekä sosiaalisen median yhteistyömahdollisuuksia. Näillä yhteistyöpaketeilla, yritykset voivat osoittaa tukensa ja lähteä mukaan rakentamaan uutta menetystarinaa tamperelaiselle huippukoripallolle. Hyvällä yhteishengellä vaikeistakin tilanteista noustaan parempaan ja nyt sitä yhteishenkeä kaivataan. Paketit ovat lyhyesti esiteltynä alla olevissa kuvissa.

Yhteisöllisyydestä ja Pyrinnön tärkeydestä kertoo myös pelaajiemme halu auttaa seuraa. Kotimaiset pelaajamme lähtivät yhteistuumiin auttamaan ja turvaamaan seuran tulevaisuutta. Työhousut on laitettu jalkaan ja puhelin otettu kouraan, jotta seuran tulevaisuus turvataan ja mahdollisuus menestykseen säilyy. Seura ja pelaajat ovat Pidä Pyrintö Pelissä-ajatuksen takana, nyt tarvitsemme enää sinut mukaan ja kirkkaampi tulevaisuus on jälleen edessä.

Lisätietoja paketeista saat kampanjasivulta, elisa.hakanen@pyrinto.fi tai santtu.tuviala@pyrinto.fi. Liittymään pääset alla olevalla lomakkeella.