Pyrinnön korisliigan ottelutapahtumiin koronapassi 8.12. alkaen

3.12.2021 | Uutiset, Yleinen

Tampereen Pyrintö ottaa koronapassin käyttöön yleisötilaisuuksissaan.

Länsi-Suomen aluehallintoviraston päätöksen mukaisesti Pirkanmaan sairaanhoitopiirin alueelle kohdistuu kokoontumisrajoituksia sisätiloissa järjestettäviin yli 20 hengen tilaisuuksiin 6.joulukuuta alkaen.

Ensimmäinen koronapassillinen kotiottelu pelataan ke 8.12. klo 18.30 Pyynikillä, kun vastaan asettuu KTP-basket Kotkasta.
Kyseessä on Pyrintö 125v. juhlaottelu ja koripallojaoston 80-vuotistapahtuma. Koripallo on ollut seuran lajivalikoimassa 80 vuoden ajan.

Koronapassilla Pyrintö mahdollistaa turvallisen ja vastuullisen ottelutapahtuman toteuttamisen kotiotteluissaan myös jatkossa.

Koronapassina toimii Omakannasta ladattava EU:n koronatodistus: www.kanta.fi/koronapassi. Koronapassi luetaan tapahtuman ovella. Varaudu esittämään myös kuvallinen henkilötodistus.

Lukijasovellus ei kerää tai tallenna terveystietoja tai muita todistusten tietoja. Koronapassi vaaditaan kaikilta yli 16-vuotiailta katsojilta. Myös sitä nuorempien on hyvä varautua todistamaan henkilöllisyys tarvittaessa, jos on epäselvyyttä iästä ja koronapassin tarpeesta.