Pyrinnön matka jatkuu Lahteen

31.10.2023 | Otteluennakko, Uutiset

Viime lauantaina kauden avausvoittonsa ottanut Pyrintö pyrkii keskiviikkona 1.11 klo 18:30 jatkamaan Lahdessa siitä, mihin se Bisonsia vastaan jäi. Vastaan asettuu siis Lahti Basketball, joka on Pyrinnön tavoin onnistunut hankkimaan 6 ottelustaan vasta yhden voiton. Lahtelaisten ottelut ovat olleet hyvin runsaskorisia ja samankaltaista peliä voidaan odottaa myös vauhdikasta Pyrintöä vastaan. 

Lahden kotimainen osasto on hyvin nuori ja heidän vaikeaa alkukauttaan voi selittää kokemattomuudella. Lahtelaiset ovat reagoineet tähän kahdella uudella ulkomaalaishankinnalla, joista toinen, James Padgett ehti tehdä debyyttinsä jo KTP:tä vastaan tilastoiden itselleen 28 pistettä ja 11 levypalloa. Toinen uusi vahvistus Antwan Walker odottaa vielä pelilupaa ja nähtäväksi jää pääseekö mies pukemaan pelipaitaa päälleen Pyrintöä vastaan. 

Keskiviikkona on mielenkiintoista nähdä ketkä pelaajat ovat Pyrinnöltä pelikuntoisia, sillä alkukausi on pitänyt sisällään useita loukkaantumisia. Pyrintö väänsi Bisonsia vastaan vain 7 miehen rotaatiolla ja tähän reagoitiin tuomalla mukaan paikkapuolustus. Se hyödynnetäänkö paikkaa myös Lahtea vastaan, nähdään keskiviikkona. Sekou Syllan saaminen takaisin kokoonpanoon olisi Pyrinnölle hyvin tärkeää, jotta korin alle saataisiin lisää kokoa. 

Ottelun avainkohtia tulee olemaan pelin kypsyys. Kun kaksi nuorehkoa joukkuetta asettuu vastakkain, pelin kontrolloiminen nousee korkeaan arvoon. Se kumpi joukkueista pystyy ottamaan pelin haltuun tulee olemaan vahvoilla. Loukkaantumisista huolimatta Pyrinnöllä on Lahtea vastaan erinomainen mahdollisuus jatkaa voittojen tiellä ja ottaa samalla kauden ensimmäinen vierasvoitto. 

Seuraava kotiottelu pelataan keskiviikkona 8.11 klo 18:30, kun vieraaksi saapuu Kobrat Lapualta. 

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi    

   

Teksti: Aapeli Nurminen

Kuva: Jani Virolainen