Pyrintö haastaa Korihait Pyynikillä

25.1.2024 | Otteluennakko, Uutiset

Lauantaina on 27.1 klo 15:00 luvassa Pyrinnön viimeinen kotiottelu runkosarjassa, kun Pyynikille saapuu Korihait Uudestakaupungista. Vierailijat ovat pelanneet parasta kauttaan vuosiin, mutta hurjan alun jälkeen liito on hieman tasoittunut ja tällä hetkellä Korihait löytyy sarjataulukon sijalta 5, 11 voitolla ja 9 tappiolla. Ottelu on molemmille osapuolille äärimmäisen tärkeä, kun Korihait yrittävät varmistaa paikkaansa ylemmässä jatkosarjassa Pyrinnön taistellessa jokaisesta voitosta play-off paikan toivossa. Pyrintö on päässyt 11 päivän ajan treenaamaan ehjänä ja lähtee otteluun erinomaisista lähtökohdista. Luvassa on siis varmasti kiihkeä kamppailu sarjapisteistä. 

Korihait pelaavat erinomaista joukkuekoripalloa, jossa jokaisella pelaajalla on oma rooli. Joukkueen moottorina toimii kuitenkin kokenut maestro Bojan Sarcevic, jonka palloskreenipelaaminen ja syöttötaito luovat Pyrinnölle varmasti harmaita hiuksia ottelun aikana. Pisteiden teosta huolehtii pääasiassa jenkkinelikko. Javion Ogunyemi täytyy saada kuriin korinalla, kun taas Travis Jocelynia tai Wesley Personia ei saa hukata kaaren takana. Yleismies Jalen Jackson on kentällä jatkuvasti vaarallinen molemmissa päissä ja häntä ei saa päästä vauhtiin. Joukkueen kotimaiset hoitavat tonttinsa erinomaisesti ja etenkin heittotaitoa löytyy. 

Lauantaina Pyynikillä kohtaa siis kaksi erinomaisesti valmennettua ja joukkueorientoitunutta ryhmää. Tule siis katsomaan laadukasta koripalloa, kun Pyrintö yrittää pysyä voittokannassa kotikentällään. 

Pyrinnön runkosarjan viimeinen ottelu pelataan Kauhajoen IKH-Areenassa 3.2 klo 17. Punanuttuja tukemaan lähtee fanibussi. Fanimatka maksaa 20 euroa (sis. pääsylipun) ja lähtö tapahtuu klo 14 Pyynikin pihasta. Mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova. 

Lisätietoja voi kysyä veera.haukijarvi@pyrinto.fi 

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi

 

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen