Pyrintö matkaa fanien kanssa Kauhajoen IKH-Areenaan

1.2.2024 | Otteluennakko, Uutiset

Erinomaiseen vireeseen päässyt Pyrintö matkaa Korisliigan runkosarjan viimeisen kierroksen otteluun Kauhajoelle 3.2 klo 17 alkavaan otteluun. Kauhajoen IKH-Areenassa Pyrintöä vastaan asettuu kotijoukkue ja viimevuosien kestomenestyjä Karhubasket. Odotettua heikompaa kautta pelaavalla Karhulla pelaajaruletti on pyörinyt läpi kauden ja yhteensopivien pelaajien löytäminen on ollut vaikeaa. Tällä hetkellä peli on pitkälti Samuel Givensin ja Pyrintöläisillekin tuttu kaveri Topias Palmi. Joukkueen uusimpia kavereita ajetaan vielä sisään ja kauhajokisten vire on läpi kauden ollut aina suuri kysymysmerkki ennen ottelun alkua. Nousujohteisella Pyrinnöllä on nyt siis erinomainen tilaisuus käydä ryöstöretkellä lakeuksilla. Helposti karhuluolasta pisteitä ei kuitenkaan saa äänekkäinä tunnettujen kotifanien takia. Tästä syystä Pyrintö ottaakin mukaansa fanibussin, johon voi vielä ilmoittautua mukaan jutun lopusta. 

Edellisen kerran joukkueet kohtasivat marraskuun lopussa, kun Pyrintö yllätti monet kaatamalla Karhun Pyynikillä 109-100. Ottelussa herra ja hallitsija oli Pyrinnön Luther Muhammad, joka upotti huimat 42 pistettä. Ottelun jälkeen molemmat joukkueet ovat vahvistaneet rivejään ja panokset tulevat lauantaina olemaan kummallakin korkealla, kun Karhu yrittää varmistaa paikkaansa ylemmässä jatkosarjassa Pyrinnön jatkaessaan rynnistystään kohti play-off paikkaa alemmasta jatkosarjasta. 

Ottelu pelataan siis Kauhajoen IKH-Areenassa 3.2 klo 17. Punanuttuja tukemaan lähtee fanibussi. Fanimatka maksaa 20 euroa (sis. pääsylipun) ja lähtö tapahtuu klo 14 Pyynikin pihasta. Mukaan voi ilmoittautua tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova.   

Lisätietoja voi kysyä veera.haukijarvi@pyrinto.fi   

 Pyrinnön ottelut jatkuvat tämän jälkeen alemmassa jatkosarjassa, jonka otteluohjelma julkaistaan myöhemmin.  

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen