Pyrintö vahvistaa rivejään Mitch Pelissierillä

6.10.2023 | Uutiset

Pyrintö on solminut sopimuksen uuden pelaajan Mitch Pelissierin kanssa.

26-vuotias ja 191-senttinen Mitch tulee vahvistamaan Pyrinnön kolhuja kärsinyttä takakenttää. Sopimus syntyi todella nopealla aikataululla. Mitch laskeutui Suomeen keskiviikkona ja on treenannut siitä alkaen joukkueen mukana ja pelaa perjantain kotiottelussa Salon Vilpasta vastaan.

Pelissier tuo lisää kaivattua korintekovoimaa ja hänet tunnetaan äärimmäisen tarkkakätisenä heittäjänä. Kaksi edelliskautta pelaajalla on kulunut Tanskan pääsarjassa BK-Amagerin riveissä. Näillä kahdella kaudella Pelissier kuului sarjan kolmen parhaan korintekijän joukkoon vakuuttavilla tilastoilla, joissa ottelua kohden pisteitä kertyi lähes 20, levypalloja 5 ja syöttöjä 4. Lisäksi kolmenpisteenheitot upposivat huikeasti lähes 40% tarkkuudella.

Nopeaan toimintaan tyytyväinen päävalmentaja Miikka Sopanen kuvailee tuoreinta hankintaa näin: Mitch on erittäin monipuolinen takakentän pelaaja, joka tarkkakätisenä heittäjänä tuo mukanaan kovan heittouhan.

Ensimmäisen kerran Mitchin voi nähdä tositoimissa jo perjantaina 6.10 klo 18:30 Pyynikillä, kun vieraaksi saapuu Salon Vilpas.

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi