Pyrintö yrittää palata voittokantaan Pyynikillä

14.1.2024 | Not Assigned

Kobrat-pelin jälkeen seuraava ottelu tulee nopeasti, kun tiistaina 16.1 klo 18:30 KTP-Basket saapuu Pyynikille haastamaan Pyrinnön. Heikomman ottelun Lapualla pelannut Pyrintö koittaa saada pelinsä takaisin samoille raiteille, millä se on ollut joulutauon jälkeen. Tämä vaatii selkeästi fyysisempää ja vauhdikkaampaa koripalloa kuin edellisessä ottelussa. KTP:llä on mennyt selkeästi heikommin, kuin alkukaudesta, jolloin joukkue oli vielä mukana sarjan kärkikamppailuissa. Nyt viimeisestä 6 ottelusta joukkue on onnistunut voittamaan vain yhden ja peli on selkeästi hukassa. Tähän Pyrinnön on iskettävä kiinni, mutta otteluun ei todellakaan saa lähteä takki auki, sillä joukkueella on silti erittäin kilpailukykyinen kokoonpano. 

Marraskuussa Pyrintö kävi visiitillä Kotkan Karhuvuoressa, jossa se oli selkeä vastaantulija, kun KTP piti kotikenttänsä puhtaana luvuin 84-60. Vaikeassa ottelussa Pyrinnön Mitch Pelissier onnistui tekemään 17 pistettä ja Nighael Ceaser lätki itselleen 7 torjuntaa. Tuossa ottelussa vaikeita pideltäviä Pyrinnölle oli Shaun Doss Jr 20 pisteellä ja Ahmad Rand 16 levypallolla 5 torjunnalla ja 12 pisteellä. Koko kauden mitassa samat miehet ovat olleet joukkueen tilastokärkiä. Myös Roydell Brown ja Vincent Golson Jr ovat olleet erinomaisia lähes koko kauden. Joukkueen kotimaiset pelaajat ovat erinomaisia heittäjiä, joita ei saa jättää auki, mutta pallon kanssa taitoa ei löydy niin paljoa. 

Pyrinnöllä on erinomainen mahdollisuus palata voittokantaan kotikentällään ja jatkaa kurkottelua play-off paikkaan. Pyynikillä tapahtuu myös erittäin todennäköisesti jälleen historiaa, sillä Kapteeni Lehto on vain 4 pisteen päässä 7. sijasta kaikkien aikojen korintekijöiden listalla. 

Saavu siis paikalle Pyynikille tiistaina 16.1 klo 18:30, kun Pyrintö ottaa mittaa KTP:stä. 

Pyrinnön runkosarjan viimeinen kotipeli pelataan 27.1 klo 15:00 Pyynikillä, kun vieraaksi saapuu Korihait. 

Ennakkoliput otteluun myy tiketti.fi            

             

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen