Vuoden viimeinen ottelu luvassa Loimaalla

29.12.2023 | Otteluennakko, Uutiset

Lauantaina Pyrinnöllä on edessään vuoden viimeinen peli, kun se matkaa Bisonsin vieraaksi Loimaalle 30.12 klo 16 alkavaan otteluun. Peli tulee kummallekin joukkueelle nopeasti, sillä molemmat ovat pelanneet myös 28 päivä, jolloin Pyrintö hävisi selvästi Seagullsille, kun Bisons kävi puolestaan hakemassa kovan voiton Kotkasta. Näin ollen Bisons pääsee kotikentälleen hyvällä flowlla, kun Pyrintö taas saapuu haastamaan loimaalaisia hieman ärsytettyinä. Luvassa on varmasti kova kamppailu, sillä joukkueet taistelevat tällä hetkellä samoista sijoista sarjataulukon häntäpäässä, jossa jokainen sarjapiste on elintärkeä. Onneksi Pyrintöä lähtee kannustamaan bussillinen faneja, johon voi ilmoittautua vielä mukaan jutun lopusta löytyvästä linkistä. 

Pyrinnön ja Bisonsin edellinen kohtaaminen päättyi Pyynikillä kotijoukkueen niukkaan voittoon 80-78. Tuossa ottelussa loistivat Pyrinnön Luther Muhammad 26 pisteellä ja Nighael Ceaser 15 pisteellä, 17 levypallolla, 7 syötöllä ja 3 torjunnalla. Ottelun jälkeen Bisonsin kokoonpanoon ei ole tullut muutoksia, kun taas Pyrinnöllä joukkueeseen ovat liittyneet Jordan Ngatai ja Ilmari Toikkanen. Molemmat lisäykset isoon päähän tulevat Bisonsia vastaan todella tarpeeseen, sillä loimaalaiset ovat erittäin kookas joukkue, joka tykkää tehdä pisteensä korin läheisyydestä. Heittäjiä puolestaan joukkueesta ei juurikaan löydy, mutta pelaaja jota ei saisi kaaren takana hukata, on Bisonsin Isaac Davidson. 

Ottelusta tulee varmasti erilainen, sillä Bisons on hieman eri tavalla rakennettu joukkue kuin muut korisliigassa. Ottelun temmon kontrollointi tulee olemaan tärkeässä roolissa, kun Pyrintö haluaa pitää sitä korkeana, Bisonsin koittaessa saada sitä alemmas. Korin alla tullaan todennäköisesti näkemään myös hiukan pystypainia, kun molempien joukkueiden isot miehet kamppailevat pallosta. 

Ottelu pelataan siis Loimaalla ja Pyrintöä kannustamaan lähtee fanibussi. Fanimatka on täysin ilmainen ja bussi lähtee liikkeelle Pyynikiltä klo 14. 

Ilmoittautuminen tapahtuu tästä linkistä. Ilmoittautuminen on sitova ja paikkoja rajallisesti, toimi siis nopeasti. 

Lisätietoja reissusta voi kysyä veera.haukijarvi@pyrinto.fi 

  

Teksti: Aapeli Nurminen
Kuva: Mikko MJ Pitkänen